سردارصادقی دبیرکل نخستین اجلاسیه ملی ۴۰۰۰ شهیدگلستان ازالگو گیری اجلاسیه ۴هزار شهید استان جهت بهره مندی استانهای دیگر خبرداد

سردار رحمت‌الله صادقی  در آخرین نشست خبری دبیرکل نخستین اجلاسیه ملی ۴۰۰۰ شهید استان گلستان ضمن تبریک ایام‌الله دهه فجر اظهار کرد: ۱۱ کارگروه در اجرای این اجلاسیه فعال شد این کارگروه‌ها همه اقدامات خودشان را در حوزه ستادی، پشتیبانی و اجرایی باید تبدیل به کتابچه کنند تا این مهم برای تاریخ فرهنگی استان باقی بماند و قطعاً برای استان‌های دیگر سند خوبی خواهد بود.

وی افزود: دبیرخانه شورای سیاستگذاری این کتاب را پس از تدوین در فضای حقیقی و مجازی به اشتراک خواهد گذاشت تا مرجعیت لازم برای کسانی که در ارتباط با برنامه های فرهنگی هستند ایجاد کند.

*نقش‌آفرینی خوب رسانه‌های استان در انعکاس اخبار اجلاسیه قابل تقدیر است

فرمانده سپاه نینوا گلستان با اشاره به اینکه برنامه های متعدد و متنوعی به منظور اجرای اجلاسیه ۴ هزار شهید استان پیش بینی و اجرایی شد به نقش‌آفرینی خوب رسانه‌های استان در انعکاس این رویداد فرهنگی پرداخت و افزود: پوشش خبری به زیبایی انجام گرفت و فضای عمومی استان در ارتباط با مخاطبین و اقشار مختلف مردم، به لطف خدا و تلاش رسانه‌ها به خوبی انجام شد.

سردار صادقی گفت: نظام برنامه‌ریزی این برنامه بزرگ از اواخر سال ۱۳۹۳ اتفاق افتاد و ۶ ماه طول کشید تا مجموعه سیاست‌ها، راهبردها و اولویت‌هایی که در اهداف این اجلاسیه پیش‌بینی شده تدوین و تبدیل به طرح و برنامه شود.

وی مجموع برنامه‌های پیش‌بینی شده در اجلاسیه را حدود یک هزار و ۷۰۰ برنامه عنوان کرد و افزود: با توجه به شرایط و اقتضائاتی که در این مدت برای اجلاسیه داشتیم شمار برنامه‌ها از یک هزار و ۷۰۰ در ۲۴۶ برنامه ادغام شد و توانست هدفگذاری لازم را متصور کند.

فرمانده سپاه نینوا گلستان افزود: برای اینکه این اتفاق خوب بیفتد و همه استان اعم از دستگاه‌های اجرایی، اقشار مختلف و آحاد مردم درگیر عملیات بزرگ فرهنگی شوند ساختار پرانعطاف طولی و عرضی را در این موضوع دیدیم و تمام ظرفیت‌ها برای تحقق این مهم بسیج شدند.

سردار صادقی با اشاره به فعالیت کارگروه‌های ۱۱ گانه اجلاسیه شهدا ابراز کرد: شورای سیاستگذاری با برگزاری ۸ جلسه موضوعات اجرایی را برنامه‌ریزی و برای اجرای آن اقدامات و تمهیدات لازم را اتخاذ کردند.

وی بیان کرد: برنامه‌ها در سطوح مختلف شهرستانها توزیع شد یکی از کارهای ویژه‌ای که استان انجام داد و مدل خوبی شد، برنامه‌ها به شکل موضوعی و در سطح اجرا تفکیک شدند و ۱۴ شهرستان درگیر اجلاسیه ملی بودند و از متمرکز کردن برنامه‌ها در مرکز استان پرهیز کردیم.

فرمانده سپاه نینوا گلستان افزود: از ۲۴۶ عنوان برنامه‌ای که مصوب شد ۲۰۹ برنامه را توانستیم اجرا کنیم و ۳۷ برنامه تحقق پیدا نکرد.

سردار صادقی با اشاره به ارزیابی عملکرد کارگروه‌های اجلاسیه بیان کرد: کارگروه رسانه و ارتباطات ۸۷٫۵ درصد، کارگروه فرهنگی ۸۷ درصد، کارگروه بناها و یادمان‌ها ۴۶ درصد، کارگروه ورزش و تربیت بدنی ۸۷ درصد، کارگروه دانشجویی و اساتید ۸۹ درصد فعالیت‌های پیش‌بینی شده را اجرایی کردند.

وی افزود: کارگروه بانوان ۸۰ درصد، کارگروه اقشار و تشکلات مردمی ۸۶ درصد کارگروه دانش آموزی و فرهنگیان ۶۹ درصد، کارگروه تدوین و تالیف ۴۲ درصد عملکرد را به خود اختصاص داده است کمیته ارزیابی نیز بعد از اتمام برنامه‌ها کیفیت سنجی می‌شود و اکنون در شرف تهیه سنجه‌هایی است که ارزیابی آن تا پایان امسال «۲۵ اسفند» انجام می‌شود.

فرمانده سپاه نینوا گلستان گفت: کارنامه همه کارگروه‌ها و زیرمجموعه کارگروه‌ها به تفکیک ارائه و سند دقیقی برای استان تدوین می‌شود.

سردار صادقی یکی از شاخص‌ترین برنامه‌های اجلاسیه را دیدار شورای سیاستگذاری با مقام معظم رهبری عنوان کرد و گفت: این دیدار در نوع خودش بی‌نظیر بود و ما نخستین استانی بودیم که محضر رهبر معظم انقلاب شرف یاب شدیم.

وی بیان کرد: رهبر معظم انقلاب حدود یک ساعت و نیم وقت گذاشتند و مقام معظم رهبری ۲۵ دقیقه مطالبی فرمودند که برای آینده کار همه کسانی که دل در گرو شهدا، امام راحل و مقام معظم رهبری دارند می‌تواند موثر باشد.

فرمانده سپاه نینوا گلستان با اشاره به فرازهایی از سخنان رهبر معظم انقلاب تصریح کرد: این جریان فرهنگی باید با دقت لازم استمرار پیدا کند.

سردار صادقی در خصوص دهکده مقاومت گفت: یکی از موضوعاتی که از ابتدا دنبال کردیم تحقق مرکزی با عنوان دهکده مقاومت بود که این مرکز بتواند مجموعه ای از توانمندی، ارزش‌ها، آرمان ها و اقدامات مردم ولایتمدار استان، رزمندگان و ایثارگران در این مکان در قالب‌های مختلف فرهنگی و هنری به منصه ظهور برساند.

وی با اشاره به اینکه مقدمات پروژه دهکده مقاومت فراهم شده است، اظهار کرد: کار به جای خوبی رسیده و اکنون در مرحله طراحی دهکده مقاومت هستیم گروهی از مشاوران پارک موزه دفاع مقدس تهران نسبت به طراحی این دهکده همکاری دارند.

سردار صادقی از همه هنرمندان و تمام کسانی که در این راستا تخصص و توانمندی دارند خواست که طرح، نظرات و پیشنهادات خود را ارائه کنند تا بتوانیم یک طرح خوب و جامع را تهیه کنیم.

وی در خاتمه گفت تجربیات اجلاسیه ۴هزار شهید استان گلستان به استانهای دیگر جهت الگویی ارسا ل می شود

نوشته شده توسط البرزگلستان در چهارشنبه, ۲۰ بهمن ۱۳۹۵ ساعت ۳:۳۱ ب.ظ

دیدگاه