آئین طبخ حلیم در شب عاشورای حسینی در گلستان

به گزارش گروه فرهنگی پایگاه خبری البرز گلستان  محبان اهل بیت (ع) شهرستان کردکوی آئین سنتی پخت حلیم را در ایام محرم، در روز تاسوعا و شب عاشورای حسینی، اربعین و چهل و هشتم محرم برگزار می کنند.

همسایه ها، عابرین، جوانان و دسته های زنجیر زنان و سینه زنان و هر قشری یک به یک بر سر دیگ حلیم نذری می آیند و هرکس نذر و آرزوی داشته باشد، چوب حلیم را به دست می گیرد و با صلوات مدتی حلیم را به هم می زند و حاجتشان را با توسل به امام حسین (ع) از خدا طلب می کنند.

گفتنی است: بر سر دیگ حلیم صلوات و زیارت عاشورا خوانده می شود .

گندم پوست شده، گوشت گوسفند، کره، نمک و جاشنی های دیگر از مواد استفاده شده در پخت حلیم نذری است.

photo_2015-10-24_14-13-54

IMG_9928

photo_2015-10-24_14-13-49 photo_2015-10-24_14-13-32

 

نوشته شده توسط البرزگلستان در شنبه, ۰۲ آبان ۱۳۹۴ ساعت ۱۰:۵۴ ق.ظ

دیدگاه