کیفیت آرد و نان در گلستان طی ۱۰روزتوسط اداره کل استاندارد استان و اتحادیه خبازان بررسی می شود

کدخبر:۶۱۱۵۹

البرز گلستان/

سرپرست اداره کل استاندارد گلستان از آغاز طرح بررسی کیفیت آرد و نان تولیدی گلستان توسط اداره کل استاندارد استان خبر داد.

سید مهدی حسینی گفت: اداره کل استاندارد گلستان به عنوان عضوی از شورای آرد و نان استان، بررسی آرد مورد استفاده در نانوایی ها، کیفیت آرد، تناسب آرد و نان تولیدی، کیفیت سبوس، میزان نمک، وضعیت ظاهری نان، میزان کالیبره بودن ترازوی مورد استفاده، وضعیت استاندارد فرهای مورد استفاده و برخی شاخص های دیگر را آغاز کرد.

وی افزود: این طرح به مدت ۱۰ روز در دو نوبت صبح و عصر با حضور کارشناسان اداره کل استاندارد و اتحادیه خبازان استان انجام و نتایج در پایان اجرای طرح به مراجع ذیصلاح اعلام خواهد شد.

انتهای خبر

نوشته شده توسط البرزگلستان در پنج شنبه, ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ ساعت ۵:۲۰ ب.ظ

دیدگاه