✅ مهندس حمید هزار جریبی مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گلستان اظهار کرد:
البرز گلستان از طریق سامانه توزیع و فروش نهاده های کشاورزی ( یارگر) به کارگزاران این شرکت اطلاع رسانی کرد
وی افزود:سمپاشی با ترکیبات حاوی کلسیم از زمان فندق شدن میوه سیب آغاز می شود و تکرار آن هر 15 الی 20 روز یک بار در 3 الی 4 مرحله توصیه می شود.
?مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گلستانتصریح کرد: سمپاشی با کود مایع های حاوی کلسیم در میوه سیب باعث؛ 1- کاهش ریزش میوه سیب2- سفتی بافت میوه سیب3- افزایش رشد میوه سیب4- افزایش خاصیت انبارداری میوه سیب5- کاهش عارضه لکه تلخ یا قره خال در میوه سیب می شود
?هزارجریبی به کارگزاران تاکید کرد: در خصوص فرهنگ سازی مصرف این کود درسبد کودی غیر یارانه ای این شرکت اقدامات شایسته به عمل آورند.
@alborzegolestan ◀️با ما باشید
https://alborzegolestan.ir/?p=44090