- نویسنده : محمدصالح افتخاری
- ۱۰ مهر ۱۴۰۵
- کد خبر 80442
- پرینت
سایز متن /
قدردان زحمات شبانه روزي مجموعه انتظامي و مرزباني هستيم
البرز گلستان به گزارش خبرنگار خبرگزاري پليس، آيت الله “سيد کاظم نورمفيدي” در نماز جمعه گرگان، ضمن تبريک هفته انتظامي و گرامي داشت ياد و خاطره شهداي پليس، اظهار داشت: کارکنان خدوم انتظامي و مرزباني، حقيقتا آنچه را که نظام مقدس جمهوري اسلامي بر عهده آنان گذاشته است را به خوبي انجام مي دهند که جاي تقدير و تشکر دارد.
امام جمعه گرگان افزود: نظم، انضباط و امنيت و آرامش جامعه را مرهون فعاليت ها و تلاش هاي مجاهدانه مجموعه انتظامي هستيم.
نماينده ولي فقيه در استان گلستان گفت: کارکنان انتظامي در نقاط مختلف از جمله شهرها، بيابان، روستاها و جاده ها، متعهدانه حضور دارند و مشغول تامين امنيت مردم هستند.
وي با بيان اينکه در بسياري از مشکلاتي که در جامعه به وجود مي آيد پليس براي حل آن حضوري به موقع دارد، تصريح کرد: آحاد مردم قدردان زحمات مجموعه انتظامي و مرزباني هستند.
امتهای خبر
https://alborzegolestan.ir/?p=80442




