×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

افزونه جلالی را نصب کنید.  .::.   برابر با : Tuesday, 15 September , 2026  .::.  اخبار منتشر شده : 1 خبر

قدرت الله نظری مدیر کل آموزش و پرورش استان گلستان در جمع پیشکسوتان فرهنگی گرگان:

خدمات بیمه‌ای فرهنگیان بازنشسته با قوت بیشتری دنبال شود و مدت بازپرداخت هزینه‌ها کاهش یابد

  البرز گلستان  :گردهمایی کانون بازنشستگان آموزش و پرورش استان با حضور قدرت‌اله نظری، مدیرکل آموزش و پرورش گلستان، مازندرانی، مدیرصندوق بازنشستگی استان، د آهنگری، مدیر بیمه دی استان و جمعی از بازنشستگان برگزار شد.

قدرت‌اله نظری، مدیرکل آموزش و پرورش استان گلستان، در این نشست با قدردانی از پیشکسوتان عرصه تعلیم و تربیت، اظهار کرد: خود را همواره شاگرد و مدیون زحمات معلمان و مربیان می‌دانم و با نهایت تواضع در محضر صاحبان تجربه و پیشکسوتان تعلیم و تربیت درس می‌آموزم.

وی با تأکید بر ضرورت حل مسائل بازنشستگان، گفت:

: بسیاری از دغدغه‌ها را می‌دانیم و قبول داریم. فاصله و تبعیض میان فرهنگیان و برخی دستگاه‌ها و سازمان‌ها وجود دارد و من نیز به‌عنوان یک معلم، این موضوع را احساس می‌کنم و آن را دغدغه‌ای جدی می‌دانم.

وی افزود: معلمان شاغل و بازنشسته مرجع جامعه و بزرگ‌ترین سرمایه انسانی کشور هستند و آموزش و پرورش باید قدر این سرمایه را بداند و برای آن سرمایه‌گذاری کند.

مدیرکل آموزش و پرورش گلستان همچنین با اشاره به موضوع بیمه بازنشستگان، از تغییرات انجام‌شده در بیمه و بهبود شرایط نسبت به گذشته یاد کرد و خواستار توجه ویژه به فرهنگیان شد.

نظری خطاب به مدیران بیمه دی استان گفت: انتظار می‌رود خدمات بیمه‌ای فرهنگیان بازنشسته با قوت بیشتری دنبال شود و مدت بازپرداخت هزینه‌ها کاهش یافته و روند دریافت خدمات تا حد امکان به شکل برخط و آسان انجام شود.

وی همچنین بر ضرورت افزایش نمایندگی‌های بیمه در استان تأکید کرد و گفت: توسعه نمایندگی‌ها می‌تواند موجب کاهش رفت‌وآمد، ازدحام و هزینه‌های بازنشستگان شود و دسترسی آنان به خدمات را آسان‌تر کند.

نظری با اشاره به اینکه بخشی از مسائل بازنشستگان نیازمند اصلاح قوانین و سیاست‌های کلان کشور است، استفاده از ظرفیت نمایندگان مجلس را ضروری دانست و اظهار کرد: باید مسائل و مطالبات اولویت‌دار بازنشستگان از طریق نمایندگان مجلس نیز پیگیری شود تا در صورت نیاز، با اصلاح قوانین و پیش‌بینی ظرفیت‌های قانونی، زمینه حل مشکلات فراهم شود.

وی در ادامه به موضوع مسکن فرهنگیان اشاره کرد و گفت: در گرگان و گنبدکاووس، طرح‌هایی برای تأمین مسکن فرهنگیان در حال پیگیری است و افراد واجد شرایط می‌توانند از مسیرهای قانونی پیش‌بینی‌شده در این طرح‌ها استفاده کنند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان گلستان همچنین با اشاره به اهمیت برنامه‌های رفاهی و گردشگری برای بازنشستگان، بر استفاده بیشتر از ظرفیت مراکز رفاهی و خانه‌های معلم تأکید کرد و افزود: ظرفیت‌های موجود باید به‌گونه‌ای مورد استفاده قرار گیرد که امکان بهره‌مندی بیشتر فرهنگیان و بازنشستگان از خدمات رفاهی فراهم شود.

نظری همچنین از پیگیری برای ایجاد ظرفیت اسکان همراهان بیماران صعب‌العلاج در گرگان خبر داد و گفت: برای همراهان بیمارانی که از شهرستان‌های مختلف استان برای درمان به گرگان مراجعه می‌کنند، ایجاد ظرفیت اسکان در حال پیگیری اس۰ت.

وی در پایان با تأکید بر استمرار ارتباط آموزش و پرورش با جامعه پیشکسوتان گفت: مسائل و دغدغه‌های بازنشستگان باید شنیده، منتقل و تا حد امکان پیگیری شود و آموزش و پرورش استان خود را همچنان در کنار این عزیزان می‌داند.

 

انتهای خبر

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.