حسینی مدیرکل استاندارد گلستان : بر اساس استاندارد جدید ملی، درصد سبوس گندم در پخت نان در نانوایی‌های استان افزایش می‌یابد

کدخبر؛۷۵۵۹۷

افزایش درصد سبوس گندم در پخت نان در گلستان

البرزگلستان استاندارد گلستان گفت: بر اساس استاندارد جدید ملی، درصد سبوس گندم در پخت نان در نانوایی‌های این استان افزایش می‌یابد.

به گزارش البرز گلستان سید مهدی حسینی افزود: اجرای این طرح در گلستان آغاز شده و به زودی در همه نانوایی‌های سطح استان به انجام می‌رسد.

 

روح الله مهری، مدیرکل غله و خدمات بازرگانی گلستان نیز گفت: آرد‌های تولیدی استان هم بر اساس استاندارد جدید تولید می‌شود.

 

زاهدی، رئیس انجمن صنعتی کارخانه‌های آرد گلستان نیز از ابلاغ دستورالعمل این استاندارد جدید به همه کارخانه‌های آرد استان خبر داد.

 

رئیسی، مدیر نظارت بر مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی گلستان هم گفت: سبوس گندم، کاهش مشکلات گوارشی و جذب کلسترول را سبب می‌شود و در سلامت چشم و رشد استخوان‌ها در کودکا موثر است.

انتهای پیام

نوشته شده توسط البرزگلستان در سه شنبه, ۱۰ بهمن ۱۴۰۲ ساعت ۹:۱۱ ق.ظ

دیدگاه