نظارت بهداشتی بر تولید بیش از ۱۶۵ هزار تن گوشت مرغ درکشتارگاه‌های استان گلستان

کدخبر:۶۷۵۵۰

از ابتدای سال تا کنون ؛

نظارت بهداشتی بر تولید بیش از ۱۶۵ هزار تن گوشت مرغ درکشتارگاه‌های استان گلستان

 

مدیر کل دامپزشکی استان گلستان از نظارت بهداشتی دامپزشکی بر تولید ۱۶۵ هزار تن گوشت مرغ در کشتارگاه های صنعتی طیور استان از ابتدای سال جاری خبر داد

 

علی کاووسی ، مدیر کل دامپزشکی استان گلستان بامداد سه شنبه ۲۷ دی ماه ۱۴۰۱ در حاشیه بازدید از کشتارگاه صنعتی طیور سحر مرغ کردان شهرستان بندرگز با اعلام این خبر افزود: دامپزشکی استان براساس رسالت سازمانی خود مبنی بر پیشگیری از بیماری‌های مشترک بین انسان و دام و نیز نظارت بر سلامت فرآورده‌های خام دامی مورد استفاده در سبد غذایی خانوار، نظارتی همه جانبه از مزرعه تولیدات دامی تا سفره خانوار بر کلیه مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده‌های خام دامی داشته که از جمله این اماکن، کشتارگاه‌های طیور است که از ابتدای سال جاری تا کنون، کارشناسان دامپزشکی مستقر در این واحدهای تولیدی از ورود ۷۱۲ تن گوشت غیر قابل مصرف طیور به بازار مصرف جلوگیری و نسبت به معدوم نمودن این مقدار، اقدام لازم را انجام داده اند

 

کاووسی با اشاره به اینکه در حال حاضر کمبودی به لحاظ تامین گوشت مرغ در استان وجود ندارد افزود : استان گلستان یکی از تامین کننده های اصلی گوشت مرغ در کشور محسوب میشود و از ابتدای سال تا کنون علاوه بر تامین گوشت مرغ استان بیش از ۸۹ هزار تن گوشت مرغ به مراکز عرضه واقع در استان تهران و ۴۰ هزار تن به سایر استان های کشور تحت نظارت های بهداشتی دامپزشکی ارسال شده است .

 

وی افزود : در حال حاضر ۱۴ کشتارگاه طیور صنعتی در استان وجود دارد که ۶ کشتارگاه دارای کد IR به منظور صادرات به کشور های اروپایی و اتحادیه اقتصادی اوراسیا می باشند .

 

کشتارگاه صنعتی سحر مرغ کردان واقع در شهرستان بندرگز از سال ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده است .این کشتارگاه دارای ظرفیت کشتار ۶۰۰۰ قطعه مرغ در ساعت و به لحاظ رتبه بندی کشتارگاه طیور صنعتی دارای گرید A می باشد .

انتهای خبر

نوشته شده توسط البرزگلستان در چهارشنبه, ۲۸ دی ۱۴۰۱ ساعت ۲:۰۳ ق.ظ

دیدگاه