×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

افزونه جلالی را نصب کنید.  .::.   برابر با : Monday, 3 August , 2026  .::.  اخبار منتشر شده : 3 خبر

🎤مهندس زارع سرپرست اداره کل صمت گلستان ؛

❎صدور ۸۲ پرونده قاچاق کالا به ارزش بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان دراستان

البرزگلستان فرهاد زارع سرپرست اداره کل صمت استان گلستان گفت : از ابتدای سال جاری تا کنون ۸۲ پرونده قاچاق کالا به ارزش بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان در استان صادر شده است .
زارع گفت : با توجه به اهمیت بالای ثبت کالاها در سامانه جامع انبارها و تطابق موجودی ثبت شده با موجودی واقعی ، طرح ویژه تشدید نظارت بر انبارهای استان را از ابتدای سال آغاز نموده ایم .
وی افزود : این طرح با همکاری بازرسین اداره کل صنعت ، معدن و تجارت استان ، سازمان جهاد کشاورزی ، اداره کل تعزیرات حکومتی ، پلیس امنیت اقتصادی و بازرسی اصناف مرکز استان در حال انجام است ، از ابتدای سال جاری تا کنون ۶۵۵ مورد بازرسی از انبارهای کالاها در سطح استان انجام شده که منجر به صدور ۸۲ فقره پرونده تعزیراتی به ارزش بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان شده که جهت سیر مراحل قانونی و صدور رأی به اداره کل تعزیرات حکومتی استان ارجاع شده است .
وی گفت : با توجه به اطلاع رسانی های گسترده در این حوزه و آموزشی که به ذینفعان داده شده دیگر هیچ بهانه ای برای عدم ثبت کالاها در سامانه جامع انبارها وجود ندارد و بدون هیچ اغماضی با متخلفین برخورد خواهد شد .⬇️

انتهای پیام

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.