×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

افزونه جلالی را نصب کنید.  .::.   برابر با : Saturday, 13 December , 2025  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر

کدخبر:۶۶۷۲۲

البرز گلستان/دامپزشکی گلستان ، دکتر علی کاووسی مدیر کل دامپزشکی گلستان در حکمی دکتر حسین مهینی را به عنوان سرپرست مرکز ملی بررسی و تشخیص بیماری های اسب منصوب کرد.

در متن این حکم که روز شنبه 19 آذر ماه 1401 توسط مهندس شربتی معاون توسعه و منابع انسانی اداره کل دامپزشکی گلستان به وی اعطا شد آمده است :

 

 

همکار گرامی جناب آقای دکتر حسین مهینی

سلام علیکمبا صلوات بر محمد و آل محمد (ص)احتراماً نظر به تخصص و تجارب ارزنده جنابعالی به موجب این ابلاغ به سمت سرپرست مرکز ملی بررسی و تشخیص بیماری های اسب منصوب می شوید . انتظار می رود با استفاده از جایگاه ویژه آن اداره با تعهد اخلاقی و حرفه ای از تمامی ظرفیت های شهرستانی و استانی برای تحقق سیاست های دولت مردمی و عدالت محور در چارچوب شرح وظایف و منشور کاری سازمان دامپزشکی تلاش نمایید.توفیق شما را در انجام وظایف و مسئولیت هایی که بر عهده دارید از درگاه خداوند متعال مسألت می نمایم.

 

دکتر کاووسی / مدیر کل دامپزشکی استان گلستان

 

لازم به ذکر است دکتر مهینی پیش از این مسئولیت اداره دامپزشکی شهرستان کردکوی را از سال 1393 تا کنون بر عهده داشتند .

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.