آشپزی :کپور کله ،غذای خوشمزه محلی شهر کردکوی (گلستان)+طرزپخت

کدخبر:۵۰۹۴۰

البرز گلستان گروه خانواده/کپور کله یکی از خوراک های محلی شهر کردکوی واقع در استان گلستان است که همانطور که از نامش پیداست با ماهی کپور درسته تهیه می شود.

مواد لازم

ماهی (کپور)

سیر

جعفری

پیاز

سیر و نعناع برای (سیرداغ)

نمک و زردچوبه

رب انار

طرز تهیه

ماهی را به همراه آب روی اجاق میگذاریم و در داخل آن سیر و پیاز رنده می کنیم.بعد از اینکه ماهی پخت ، از آبی که ماهی در آن پخته شده بود آن را بیرون می آوریم.

بعد تیغ هایش را جدا می کنیم ودوباره آن را با آب بارمیگذاریم و رب انار را به آن افزوده و بعد از اینکه جا افتاد به آن سیرداغ  و نعناع اضافه می کنیم.

نوشته شده توسط البرزگلستان در چهارشنبه, ۰۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ ساعت ۴:۳۱ ق.ظ

دیدگاه