استاندار گلستان با تاکید بر اینکه برای تصویب قوانینی همچون مالیات بر ارزش افزوده و جرایم راهنمایی زحمات و سختی های زیادی کشیده شده، اظهار کرد: باید مبالغ واریزی جرائم راهنمایی و رانندگی هر استان به خزانه دولت، به همان استان ها تخصیص یابد و دیوان محاسبات اجرای این قانون را مورد بررسی جدی قرار دهد.
به گزارش صبح گلستان پایگاه اطلاع رسانی اداره کل راه و و شهرسازی استان گلستان ، دکتر سید مناف هاشمی ، جمعه 11 آبان در چهارمین جلسه شورای ترافیک استان با حضور دکتر جمالی نژاد معاون عمرانی وزیر کشور و رئیس شورای عالی ترافیک شهرهای کشور و رئیس سازمان شهرداری ها و دهیاری ها ، تصریح کرد: سیاست ما کاهش 10 درصدی سالیانه تصادفات در استان است.
وی افزود: در پروژه کمربندی گرگان اداره کل راه و شهرسازی از طریق مراجع بالادستی با رفع مشکلات ، هرچه سریعتر این کمربندی به اتمام برسانند.
وی یادآور شد: تکثر و افزایش خودرو در شهرها نباید به معنای افزایش حوادث ترافیکی در درون شهرها باشد و باید بتوانیم مباحث ترافیکی را به درستی مدیریت نماییم.
دکتر هاشمی گفت: مبلغ یک میلیارد تومان از منابع در اختیار استاندار را به نصب دوربین در جاده های استان در جهت کاهش حوادث رانندگی اختصاص می دهیم و امیدواریم با تامین اعتبار یک میلیارد تومان از طریق حمل و نقل و پایانه ها بتوانیم علاوه بر 20 دوربین فعال در سطح جاده های استان 17 دوربین دیگر نیز اضافه نماییم تا کنترل ترافیک با دقت بیشتری صورت گیرد.
استاندار گلستان با اشاره به آمار ارائه شده که نشان از نقش 40 درصدی موتورسوران در حوادث راهنمایی و رانندگی در کلشور دارد، افزود: موتور سیکلت سواران باید با آموزش و اقدامات پیشگیرانه از طریق خانواده ها و متولیان امر آگاه شوند تا حوادث این حوزه کاهش یابد.
وی گفت: باید با حضور معاونت عمرانی استانداری، اداره کل راهداری، پزشکی قانونی و دانشگاه علوم پزشکی استان کمیته ای تشکیل و وضعیت مجروحین جاده ای که پس از ورود به بیمارستان فوت می کنند را در استان و در مقایسه با 31 استان بررسی کرده و گزارشی را ارائه دهند.
استاندار گلستان از تمامی مدیران دستگاه های اجرایی عضو شورای ترافیک خواست با توجه به اهمیت مسائل حمل و نقل و جاده، شخصا در جلسه حضور یابند و تصریح کرد: روسای دانشگاه علوم پزشکی و صداوسیمای مرکز استان باید در جلسات شورای ترافیک حضوری جدی تر داشته باشند.
دکتر هاشمی خاطر نشان کرد: باید خزانه کل کشور و سازمان برنامه و بودجه حقوق استان ها از قانون تجمیع عوارض و یا مبالغ اخذ شده جرایم راهنمایی و رانندگی هر استان را به همان استان اختصاص دهند، در حالیکه در سال 96 شاهد تخصیص 16 درصدی و در سال 97 هیچ تخصصی صورت نگرفته است.
وی با تاکید بر اهمیت همکاری میان دستگاهی ، اظهار کرد:هلال احمر استان باید پدهای هلی کوپتری که از محل اعتبارات مدیریت بحران ایجاد کرده است را در اختیار دانشگاه علوم پزشکی نیز قرار دهد تا از این ظرفیت ها برای کمک به حادثه دیدگان استفاده شود.
استاندار گلستان گفت: مبلغ یک میلیارد تومان از طریق استانداری و شهرداری گرگان جهت رفع معضل ترافیکی زیرگذر ناهارخوران و نصب سرعت گیر و دوربین در این محور اختصاص یافت تا شاهد کاهش حوادث در این نقطه باشیم.
همچنین در چهارمین جلسه شورای ترافیک استان، دکتر مهدی جمالی نژاد معاون عمرانی وزیر کشور و رئیس سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور، اظهار کرد: باید جلسات شورای ترافیک در سطح استان و شهرستان بصورت مستمر و ماهیانه برگزار شود تا بتوان با همفکری نسبت به رفع مشکلات ترافیکی شهر برنامه ریزی کرد.
رئیس شورای عالی ترافیک شهرهای کشور یادآور شد: باید شهرهای ما از خودرو محوری به سمت انسان محوری حرکت نمایند و اقدامات فرهنگی از طریق سمن ها و ngo ها گسترش یابد تا شاهد کاهش حوادث خیابانی و جاده راهنمایی و رانندگی باشیم.
لازم به ذکر است در این جلسه تعدادی از مدیران استان نیز به ارائه گزارش در پیرامون مسائل ترافیکی در حوزه فعالیت های خود پرداختند.
https://alborzegolestan.ir/?p=32073