روش پخت ترشی اناردر روستایی گلستان کردکوی

کدخبر:۵۵۸۶۱

روش پخت ترشی انار

 البرز گلستان/یک بانوی فعال روستایی که دارای تجربه در پخت ترشی انار و فرآورده های غذایی انار دارد پخت ترشی را به روش ذیل اعلام کرد

انار را پس از برداشت از درخت و سربریدن آن برای دانه کردن و پس از دونه کردن انار را با کمی آب روی گاز یا آتیش قرار می‌دهند

بعد پخت می‌کنند وقتی به مرحله پخت دانهاشش رسیده با ابکش اب میگیرن بعد آبش رو روی گاز میزارن تا ابش خشک بشه و تبدیل به ترشی میشه اخرش کمی نمک بهش اضافه میکنن

از این بانوی فعال روستایی هم سوال کردند فرآورده های انار به چه قیمتی به فروش می‌رسد؟؟

اعلام کرد ترشی انار ترش حدود قیمت هر کیلویی ۷۰ الی ۸۰ و انار شیرین هر کیلویی ۱۰۰ هزار تومان بفروش می‌رسد

این بانوی روستایی از مهمترین مشکل محصولات صنایع غذایی روستایی را عدم بازارچه های محلی در سطح شهرستان هست تا فرآورده های تولیدی را با قیمت و بی واسطه گری در مراکزی با اطمینان به مردم توزیع کرد می باشد

و مشکل بعدی و مهمتر عدم تعیین بر قیمت محصولات صنایع غذایی چون ترشی و مربای و …..از سوی متولیان هست

نوشته شده توسط البرزگلستان در جمعه, ۲۳ مهر ۱۴۰۰ ساعت ۵:۱۱ ب.ظ

دیدگاه