کدخبر:۷۴۳۷۷
معاون توسعه مدیریت و منابع بیمه مرکزی کشوردر همایش روز بیمه در گلستان گفت : شبکه فروش پیشانی بیمه است.
وی افزود:ضریب بیمه استان گلستان از عملکرد کشور بالا تر است ولی ما با سرانه کشورهای پیشرفته فاصله داریم.
وی افزود:ما هر چه چتر بیمه را پهن کنیم آرامش را برای مردم به ارمغان می اوریم
وی افزود:ده درصد از راکبین موتور سکلیت بیمه داردند و ۹۰ درصد که امکان تصادف وجوددارد فاقد بیمه می باشند..
وی کفت :کلیه جرائم موتور سیکلت ها به مناسبت هفته بیمه بخشیده می شود.
حیدری گفت :بیمه را باید به سمت بازارهای ببریم که در آنجا کار نکردیم و ریسک مخاطرات را در خانواده ها گم کنیم.
وی شبکه فروش را پیشانی صنعت بیمه دانست و گفت: اگر این شبکه در کشور درست عمل کند قطعاً صنعت بیمه موفق شده و ضریب نفوذ آن افزایش مییابد.
وی در ادامه اظهار کرد: ضریب نفوذ بیمه کشور ۱.۸ بوده و استان گلستان ۰.۵ از ضریب نفوذ میانگین کل کشور بالاتر است که نشان از عملکرد خوب استان در سطح کشور دارد.
وی با بیان اینکه طبق برنامه توسعه هفتم، ضریب نفوذ بیمه در کشور هفت تعریف شده است، ادامه داد: رقم ۱.۸ فاصله بسیاری با انتظارات ما دارد و اگر بتوانیم چتر حمایتی بیمه را در زندگی مردم گسترش دهیم قطعاً آرامش را برای آنها به ارمغان آوردهایم..
حیدری با اشاره به اینکه بیمه تکمیلی درمان هزینههای بالای آن را پوشش میدهد گفت: فقط ۲۵ درصد مردم از بیمه تکمیلی درمان استفاده میکنند و ۷۵ درصد از آنها از این بیمه بینصیب هستند.
وی از شرکتهای بیمه خواست که به جای رقابت با یکدیگر به سراغ بازارهایی بروند که مردم به آنها نیاز داشته و احتمال ریسک و خطر در آنها زیاد است و خاطرنشان کرد: شبکه فروش قوی در کنار مدیریت شعب میتواند این مشکل را رفع کند و در این راستا باید سراغ این برویم که محصولات جدید بیمهای وارد کرده و مردم را در معرض بیمههای نو قرار دهیم.
وی با بیان اینکه پس از گذشت دو سال از شروع دولت، هنوز بیمه تکافل در کشور با اقبال روبرو نشده است، عنوان کرد: کشورهای همسایه ما یعنی کشورهای حوزه خلیج فارس در بحث بیمه تکافل بسیار موفق بودهاند و امیدواریم استان گلستان با توجه شرایط جغرافیایی و اقلیمی بتواند در این حوزه پرچمدار باشد.
معاون توسعه مدیریت و منابع بیمه مرکزی کشور، نسبت خسارت بیمه در استان گلستان را ۶۴ درصد برشمرد و گفت: این در حالی است که این نسبت در کشور ۵۷ درصد بوده، البته ما این موضوع را بد تحلیل نمیکنیم چرا که سیاست ما بر پرداخت به موقع و منصفانه حق بیمه است.
وی از افتتاح “کروکی آنلاین” در ۱۳ آذر ماه ۱۴۰۲ همزمان با روز ملی بیمه خبر داد و اضافه کرد: از این پس اگر هموطنان ما دچار حادثه شدند در لحظه و در سریعترین زمان ممکن میتوانند خسارات را محاسبه کنند.
حیدری از نوید همین اتفاق در بیمههای تکمیلی و افتتاح “هاب درمان” نیز خبر داد و اضافه کرد: همانطور که در بیمههای اجتماعی ۹۰ درصد دفترچهها حذف شده و کارها به سریعترین شکل ممکن پیش میرود با همین نسخه الکترونیکی پزشک، بدون نیاز به ارائه مستندات افراد قادر به دریافت خدمات بیمهای است.
انتهای پیام
https://alborzegolestan.ir/?p=74377