کدخبر:50027
نقش موثر مراکز مشاوره و مددکاری در پیشبرد رویکرد جامعه محوری پلیس
البرز گلستان/سرهنگ “علیرضا نصیری رضی” در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری پلیس، اظهار داشت: با پيچيدگي شرايط زندگي و تحولات پرشتاب در عرصههاي مختلف فرهنگي و اجتماعي و بروز و ظهور آسيبهاي اجتماعي، وجود مراكز مشاوره و حضور کارشناسان متخصص در كلانتري و پاسگاهها به عنوان يك راهبرد نرم در مراقبت از جامعه سالم و پيشگيري از وقوع آسیب ها با ارائه مهارتهاي زندگي یک ضرورت محسوب می شود.
وی با بیان اینکه اقدامات مشاورهاي موجب كاهش بار انتظامي و افزايش احساس امنيت در جامعه مي شود، افزود: مشاوره و راهنمايي يکي از بهترين راهکارهايي است که ميتواند در پيشگيري از وقوع آسيبهاي اجتماعي و حتي صلح و سازش بين افرادي که داراي اختلافات گوناگوني هستند، موثر و مفيد باشد.
معاون اجتماعي فرماندهي انتظامي گلستان در بخش ديگري از سخنان خود به تاثير مراکز مشاوره و مددکاری در نيروي انتظامي اشاره كرد و گفت: نيروي انتظامي در سالهاي اخير با اتكا به رويكرد جامعه محوري و فعاليتهاي پيشگيرانه و استفاده از مراكز مشاوره و مددكاري در سطح استان، اقدامات گسترده اي در جهت آسايش و بهداشت رواني خانواده ها انجام داده است.
وي با بیان اینکه اقدامات کارشناسان مرکز مشاوره آرامش نقش بسزایی در افزایش اعتماد عمومی به پلیس داشته است، افزود: تقويت و بهسازي نهاد خانواده و پيشگيري اجتماعي از طريق جلب اعتماد عمومي مراجعان، یکی از اهداف تاسيس مركز مشاوره در نيروي انتظامي است.
معاون اجتماعي فرماندهي انتظامي گلستان از ارجاع بیش از 5 هزار و 800 پرونده در سال گذشته به مراكز مشاوره و مددکاری كلانتريهاي استان خبر داد و گفت: بررسيهاي آماري نشان می دهد 81 درصد از این پروندهها به مصالحه انجاميده است.
سرهنگ نصیری رضی در پایان اظهار داشت: طی سال گذشته بیش از 14 هزار نفر از خدمات مختلف مرکز مشاوره آرامش و دفاتر مددکاری کلانتری های استان از جمله در زمینه های مشاوره روانشناختی، انتظامی، حقوقی و خدمات روانسنجی استفاده کرده اند.
/انتهای خبر
https://alborzegolestan.ir/?p=50027