دولت دوازدهم به طور جدی به الگوی واگذاری ۳۰ درصد از پست های مدیریتی به زنان پایبند است و در همین دولت این امر محقق میشود.
البرز گلستان/با توجه به وضعیت جامعه ایران نخستین سؤالی که به ذهن متبادر می شود این است: به رغم پیشرفت های محسوسی که در زمینه تحصیلات و مشارکت های اجتماعی زنان در کشور حاصل شده است، چرا زنان هنوز نتوانسته اند سهم شایسته ای از پست های مدیریتی دولت را به خود اختصاص دهند.
با توجه به مراسم معارفه دکتر هاشمی استاندار گلستان وتذکر جدی وزیر کشور در خالی بودن کرسی مدیریت از وجود زنان در استان گلستان از استاندار جدید و نماینده ولی فقیه خواسته شده است که زنان توانمند و دارای قدرت اجرایی بالا معرفی تابتوانند به پست های اداری از جمله مدیرکلی وبه فرمانداری برسند .
هر چند زمانی دیری نبوده و مرحوم ناز قلیجی به عنوان یک فرماندار زن توانست ثابت کند که زنان می توانند در پست های سیاسی گاها بهتر از مردان باشند
«استاین برگ» و «شاپیرو» اظهار می دارند: زنان جمعیت را افزایش می دهند ولی به ندرت دیده می شود که آن را اداره کننند، چرا باید چنین باشد؟
ضمن آنکه معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده نیزگفت: دولت دوازدهم به طور جدی به الگوی واگذاری ۳۰ درصد از پست های مدیریتی به زنان پایبند است و در همین دولت این امر محقق میشود.
علیهذا زنان توانمند استان گلستان منتظر توشیح حکم شیر زنان توانمند استان در پست های مدیریتی مختلف از جمله منصب فرمانداری توسط استاندار گلستان می باشند
ضمن آنکه در تصویبنامه شورای عالی اداری که به امضای دکترحسن روحانی رسیده خطاب به تمامی وزارتخانهها، مؤسسات دولتی و نهادهای عمومی غیردولتی آمده: شورای عالی اداری بهپیشنهاد سازمان اداری و استخدامی کشور با هدف بهرهگیری از توانمندیهای زنان و جوانان مستعد کشور برای تصدی پستهای مدیریت حرفهای و افزایش سهم و نقش آنان در مدیریت اجرایی کشور، دستورالعمل اجرایی نحوه انتخاب و انتصاب مدیران حرفهای را اصلاح و تصویب کرد.
در تبصره 6 که به ماده 2 تصویبنامه تیر ماه سال 95 هیئت دولت الحاق شده، آمده است: بهمنظور بهرهگیری از ظرفیت زنان و جوانان توانمند کشور برای تصدی پستهای مدیریتی، میزان تجربه مورد نیاز برای تصدی هر یک از سطوح مدیریت حرفهای (از تجربه خدمت دولتی) در مورد زنان و کارمندان کمتر از 15 سال سابقه در مواردی که سایر شرایط احراز شده باشد، به دوسوم زمان پیشبینیشده توسط شورای راهبری توسعه مدیریت دستگاه تقلیل مییابد.
در تبصره 2 الحاقی به ماده 5 نیز آمده است: تا پایان برنامه ششم توسعه نسبت مدیران زن در پستهای مدیریتی به 30 درصد افزایش یابد. سهم هر یک از دستگاههای اجرایی برای انتصاب مدیران زن با در نظر گرفتن شرایط و ویژگیهای هر دستگاه، توسط سازمان اداری و استخدامی کشور و با هماهنگی دستگاه اجرایی ذیربط تعیین و ابلاغ خواهد شد.
در تبصره 3 الحاقی همین مصوبه تصریح شده است، بهمنظور استفاده از جوانان در پستهای مدیریتی از انتصاب افراد با سابقه بیش از 25 سال و سن بیشتر از 55 سال در سمت مدیریتهای پایه خودداری شود.
https://alborzegolestan.ir/?p=26355