مدیر آموزش و پرورش گرگان در همایش پرسش مهر رئیس جمهور :در بحران می گویند ما باید صرفه جوئی کنیم و از حداقلها بهره بگیریم
به گزارش خبرنگار البرز گلستان همایش پرسش مهر ریاست محترم جمهور در باره این سوال که عزیزان ایران با مشکل جدی آب روبروست هر کدام از ما چگونه از آب های ایران می توانیم بهتر نگهداری کنیم ؟ امروز با حضور مسئولین استانی آموزش و پرورش و سازمان آب و فضلاب شهری و مدیریت بحران استانداری گلستان در کانون طاها برگزار گردید .
در این جلسه ابتدا سید خلیل حسینی مدیر سازمان دانش آموزی گلستان در باره پرسش مهر رئیس جمهوری مواردی را بیان نمود و سپس اعلام کرد تا بحال 30هزار فرم شرکت در مسابقه تقسیم شده که انشاالله بزودی 100هزار فرم دیگر نیز در بین دانش آموزان استان تقسیم می شود . وی سپس افزود برای برندگان این مسابقه علاوه بر لوح تقدیر از سوی ریاست جمهوری زیارت عتبات عالیه و سفر مشهد نیز در نظر گرفته شده است .وی در خاتمه بیان نمود که نگاه کلی سازمان این می باشد که یک جریان سازی در حوزه آب باید شکل بگیرد و سفیران آب یا انرزی در مدارس آموزش ببینند و آموزش بدهند .
سپس در ادامه نصر الله کشیری مدیر اموزش و پروش گرگان از سخنرانان بعدی بوده است وی ابتدا ضمن بیان اهمیت پرسش مهر رئیس جمهور گفت : صرفه جوئی در بحث درست مصرف کردن مهم است نه کم مصرف کردن و در بحران می گویند ما باید صرفه جوئی کنیم و از حداقلها بهره بگیریم .
کشیری در ادامه افزود : چرا آب مسله جهانی شده است یکی از دلائل آن ازدیاد جمعیت می دانند و تیپ زندگی مردم فرق کرده و در نهایت تقاضا بالا رفته وی سپس افزود : در مشهد تحقیقی انجام شده در زمینه آب و به این نتیجه رسیدن که هر سال یک متر از آب زیر زمینی کم می شود و این یعنی بحران
مهندس عسگری معاون منابع انسانی آب و فاضلاب استان گلستان نیز در این مراسم گفت با توجه به پرسش رئیس جمهور باید بگویم: با توجه به گسترش جمعیت استفاده آب بیشتر می شود و در حال حاضر برای هر شهروند گرگانی 230 لیتر آب تولید می شود و برای بقیه ی شهرها برای هر فرد 200 تا 230 لیتر تولید می شود.
در هر محدوده ی جغرافیایی چرخه ی آب ثابت است. در سال های تر سالی 5 درصد و در سال های خشکسالی 5 درصد کمتر می شود.
آب یک امانت است باید به درستی استفاده کنیم تا برای نسل های بعدی باقی بماند.
بیشترین موارد اصراف در جامعه ما در نان 77.2 و آب 76.9 درصد بوده است. در نان بیشترین مصرف آب بوده است.
سهم مصرف کنندگان از کل هزینه های تمام شده آب آشامیدنی: ایران 17% و انگلستان 92% دارد گرفته می شود.
یعنی مقامات ایران خیلی برای آب آشامیدنی تلاش می کنند تا با کمترین نرخ ممکن آب ها ی آشامیدنی به مردم ارائه شود.
https://alborzegolestan.ir/?p=2392