×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

افزونه جلالی را نصب کنید.  .::.   برابر با : Wednesday, 15 January , 2025  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر

البرز گلستان/معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران از افتتاح خط انتقال گاز دامغان- کیاسر- ساری، با حضور وزیر نفت همزمان با میلاد ثامن الحجج حضرت علی بن موسی الرضا (ع) خبر داد وگفت: پیام این پروژه، پایداری گاز ، تاب آوری شبکه گاز استان های شمالی کشور و مدیریت تامین گاز است.

به گزارش روابط عمومی شرکت ملی گاز ایران، مهندس حمیدرضا عراقی، با بیان این مطلب، اظهار داشت: با بهره برداری از این خط انتقال گاز، وابستگی کشور به واردات گاز کمتر شده و رابطه ما با کشور همسایه فقط به یک رابطه تجاری تبدیل می‌شود. در این صورت، ما می‌توانیم با کشور همسایه بر اساس محاسبات تجاری، رابطه گازی و در واقع، رابطه واردات، صادراتی داشته باشیم که بر اساس نیاز نباشد.

وی با اشاره به این که نکته که از این به‌بعد، ما ضمن تعامل متقابل با کشور همسایه، برای تأمین گازمردم شمال کشور دیگر به خود متکی خواهیم بود، گفت: شاید مهم‌تر از کاهش وابستگی به گازهمسایه شمالی، ایجاد اعتماد، اطمینان و باوری است که در مردم شکل می‌گیرد؛ اعتماد به شرکت ملی گاز ایران که توانست تعهد خود را دراین زمینه با اجرای موفق این پروژه انجام دهد.

معاون وزیر نفت ایجاد آرامش کامل در مردم مازندران را که از سال ۸۶ به بعد، همیشه دغدغه قطع گاز را داشتند از مهم‌ترین دستاوردهای افتتاح این خط انتقال نامید و تصریح کرد: مردم مازندران به محض کاهش دما در فصول سرد سال، نگران قطعی گاز می‌شدند که خوشبختانه با این افتتاح، دیگر مردم مازندران، گلستان و گیلان هیچ‌گونه کمبود گازی در ارتباط با سرما و گرما نخواهند داشت؛ اگرچه این بدان معنا نیست که صرفه‌جویی لازم را نداشته باشند.

مهندس عراقی در ادامه، با اشاره به سختی‌های کار در اجرای این پروژه، اظهار داشت: با احداث این خط لوله، هم شبکه گاز استان های شمال کشور از پایداری بالایی برخوردار خواهد شد و هم شبکه تاب‌آوری بسیار بالایی خواهد یافت، همچنین این خط لوله علاوه بر این که مشکل تأمین گاز استان‌های شمالی را مرتفع می‌سازد، می‌تواند در بخش تجارت جهانی گاز و سوآپ این انرژی پاک نیز بسیار مثمرثمر باشد.

گفتنی است، خط انتقال دامغان- کیاسر- ساری به طول 170 کیلومتر با قطر 42 اینچ و با ظرفیت انتقال گاز 40 میلیون مترمکعب در روز، منشعب از خط انتقال گاز 48 اینچ دوم شمال- شمال شرق کشور به منظور تقویت، پایدارسازی و انعطاف پذیری سیستم انتقال گاز شمال کشور و با هدف مدیریت واردات گاز از ترکمنستان، به عنوان یکی از اهداف راهبردی دولت، از مدت‌ها پیش در برنامه اجرایی شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران قرار گرفته و از سال ۹۴ با اهتمام ویژه دولت و وزارت نفت و شخص وزیر، شتاب بیشتری به خود گرفت.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.