البرز گلستان/به گزارش خبرنگار پايگاه خبري پليس، “علي بهرامي” در نشست با رئيس سازمان فرهنگي ورزشي شهرداري مركز استان، اظهار داشت: آسيبها به عنوان زمينه و بستر شكل گيري بسياري از انحرافات و جرايم، معضلاتي از قبيل طلاق، بيكاري، بالا رفتن سن ازدواج، حاشيهنشيني، فقر، كودكان خياباني و … را در بر ميگيرد.
وي افزود: آسيبهاي اجتماعي را ميتوان پديده هايي دانست كه زاييده اختلالات و كاركردهاي ناصحيح نظامهاي اقتصادي، اجتماعي و فرهنگي است.
بهرامي تاكيد كرد: عدم توجه جدي به آسيبها و عدم اصلاح كاركردهاي نامناسب در نظام اجتماعي، زمينه رشد مشكلات و معضلات در سطح بالايي را در جامعه فراهم مي کند كه به انحرافات و آشفتگيها و فروپاشيهاي اجتماعي منجر ميشود.
وي تصريح كرد: با پايبندي به اصول ديني و مذهبي، رعايت قوانين و مقررات شرعي و قانوني، تحكيم بنيان خانوادهها و آموزش و آگاه سازي شهروندان و جامعه ميتوان بيشتر اين مشكلات را ريشه كن و خطرات آنها را كمتر کرد.
اين مقام انتظامي به نقش پليس در كاهش آسيب هاي اجتماعي اشاره كرد و گفت: پيشگيري از آسيبهاي اجتماعي و جرايم، مستلزم توسعه پايدار فرهنگي، توجه به آموزش هاي همگاني و ترويج ارزشهاي اسلامي است.
وي همچنين بيان داشت: پليس امروز بايد در كنار مردم و در اجتماع حضور فعال و گسترده داشته و بايد بر 3 عنصر اعتماد، ارتباط و آگاهي سرمايه گذاري کند تا بازخورد آن در كاهش جرايم و افزايش بهره دهي و امنيت عمومي مشخص شود.
معاون اجتماعي فرماندهي انتظامي استان، بر ارتقاء سطح کمي و کيفي برنامه هاي آموزشي براي شهروندان تاکيد کرد و گفت: نيروي انتظامي در حوزه آموزش و آگاه سازي شهروندان با معضلات و آسيبهاي اجتماعي، اقدامات قابل توجهي را انجام داده و متوليان فرهنگ نيز بايد بيش از پيش با احساس مسئوليت و همراهي با پليس در اين رسالت مهم، اقدامات اثربخشي را اجرايي کنند.
مشاركت جمعي بهترين راهبرد مقابله با آسيبهاي اجتماعي
بهرامي مشاركت جمعي را بهترين راهبرد مقابله با آسيبهاي اجتماعي و استقرار امنيت و آرامش پايدار در جامعه دانست و گفت: پيشگيري از آسيب هاي اجتماعي و جرايم، امنيت، آرامش و آسايش پايدار در سطح جامعه را در پي خواهد داشت.
وي، به نقش سازمانها و نهادهاي فرهنگي در پيشگيري از آسيبهاي اجتماعي تاكيد كرد و گفت: در حوزه فعاليتهاي سازمان فرهنگي ورزشي شهرداري، ايجاد خانه هاي فرهنگ به ويژه در مناطق جرمخيز و آسيبپذير ميتواند در پيشگيري از آسيبهاي اجتماعي كمك شاياني كند.
اين مقام انتظامي ادامه داد: معاونت اجتماعي نيروي انتظامي در يک برنامه مدون و به صورت علمي و ميداني هرساله اقدام به شناسايي جرايم و آسيبهاي اجتماعي شايع در سطح جامعه ميكند که همكاري كارشناسان و صاحب نظران اجتماعي مي تواند در پيشبرد اهداف اجتماعي پليس كه همان پيشگيري اجتماعي از جرم است، موثر باشد.
معاون اجتماعي فرماندهي انتظامي استان گلستان در پايان با تاكيد بر تعامل هدفمند پليس با ساير سازمانها و نهادهاي فرهنگي، خاطرنشان كرد: استفاده از بيلبوردها و امكانات تبليغاتي و تصويري متعلق به شهرداري و مشاركت در اجراي برنامههاي ورزشي و فرهنگي ميتواند در هفته ناجا مثمر ثمر واقع شود.#
https://alborzegolestan.ir/?p=16010