البرز گلستان/محمود ربیعی معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار گلستان” در جلسه بررسی وضعیت صنعت و سرمایهگذاری استان گلستان که با حضور رامین نورقلیپور نماینده مردم استان گلستان در کمیسیون صنایع و معادن مجلس برگزار شد، اظهار کرد: در جلسه رفع موانع صنعت در استان گلستان به دنبال این هستیم که تفاهم و ارتباط بخش صنعت را با دستگاههای اجرایی ایجاد کند.
ربیعی تاکید کرد:اعتقاد دارم اگر کارها را به صورت بخشی در استان دنبال کنیم میتوانیم زودتر به نتیجه برسیم.
وی با بیان اینکه استان گلستان خانواده بزرگی در صنعت دارد، گفت: در جلسه رفع موانع صنعت در استان گلستان به دنبال این هستیم که تفاهم و ارتباط بخش صنعت را با دستگاههای اجرایی ایجاد کند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار گلستان ادامه داد: یکی از نتایج این جلسه این خواهد بود که نشستها و پیگیری نمایندگان با مسؤولان دستگاهها را خواهیم داشت و با برگزاری این جلسات به دنبال همراهی برای اجرای برنامهها بین نمایندگان مجلس و مدیران دستگاههای اجرایی هستیم.
مهندس محمود ربیعی یادآور شد: بخش اقتصاد استان گلستان به جز صنایع بزرگ و مادر بر اساس ماده 44 قانون اساسی در اختیار مردم و بخش خصوصی قرار دارد و اتاق بازرگانی نقش ارزندهای در این مسیر ایفا کرده است.
وی با بیان اینکه تنها سه درصد صنایع استان گلستان صنایع سنگین است، بیان داشت: شش درصد صنایع استان گلستان متوسط و بخش بزرگی از آن یعنی 91 درصد صنایع استان خرد هستند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار گلستان با بیان اینکه سایه فقدان صنایع مادر بر استان گلستان سنگینی دارد، بیان داشت: تناسب بین صنایع متوسط و مادر در استان معقول نیست و امیدواریم با حمایت نمایندگان مجلس و برگزاری جلسات رفع موانع صنعت در استان گلستان اقدامات خوبی در این زمینه برداشته شود.
مهندس ربیعی با بیان اینکه باید استان گلستان به برنامهریزیها و چشماندازها دست پیدا کند، گفت: سهم دولت از اقتصاد کلان یک سهم محدودی در سیاستها کشور است و مابقی آن در اختیار بخش خصوصی قرار دارد و این مدل باید در اسناد کلان استان دیده شود.
ربیعی بیان داشت: آن چیزی که برای استان قابلیت اجرایی دارد توجه به سند آمایش سرزمینی است که مقام معظم رهبری از آن به عنوان مزیت شناسی منطقهای یاد کرده است.
وی با بیان اینکه باید طوری حرکت کنیم که در این زمینه و طول سیاسیتها و برنامهریزی کشور در سند آمایش باشیم، ادامه داد: از طرفی مسائل استانی باید در این سند دیده شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار گلستان ابراز داشت: شرایط ما در استان گلستان متفاوتتر شده و امروز ما میتوانیم گلستان را به عنوان یک کریدور در کشور برای ارتباط با سایر کشورهای بدانیم.
ربیعی با بیان اینکه 19 سال است که استان گلستان مستقل شده است و میتوانیم به سمت توسعه و پیشرفت قدم برداریم، خاطرنشان کرد: شرایط وضع موجود ما شرایط خوبی نیست و میتواند به شرایط وضع موجود میل پیدا کند.
وی با بیان اینکه امید ما این است که نمایندگان مجلس به جریان توسعهای استان گلستان کمک کنند، یادآور شد: ما تا زمانی که گاز و برق و آب برای صنعت تهیه نشده باشد توسعه اتفاق نخواهد افتاد و ما باید برای پرواز بلندتر در توسعه خود را آماده کنیم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار گلستان تأکید کرد: .در توسعه باید به همه بخشها استان توجه شود چرا که توسعه تک بخشی منجر به توسعه استان گلستان نخواهد شد.
وی با بیان اینکه استان گلستان امکان راهاندازی صنایع بزرگ را دارد، بیان داشت: باید شبکه مواد اولیه خام برای تولید در استان گلستان راهاندازی کنیم.
https://alborzegolestan.ir/?p=15579