×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

افزونه جلالی را نصب کنید.  .::.   برابر با : Wednesday, 15 January , 2025  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر

البرز گلستان/مهندس محمد هادی رحمتی مدیرعامل شرکت آبفای گلستان اظهار کرد: کاهش بارش های جوی ، خشکسالی و کاهش سفره های زیرزمینی موجب شد تا مهندسی مجدد تاسیسات و منابع تامین آب در دستور کار قرار گرفته و با توجه به اقداماتی که از پاییز 93 آغاز شده مرحله اول آن مشتمل بر افزایش پتانسیل استحصال آب به میزان 267 لیتر در ثانیه و کاهش توان مصرفی به میزان 78 کیلووات بوده که بطور سرجمع شاهد افزایش 342.5 لیتر در ثانیه استحصال آب و همچنین کاهش توان مصرفی به میزان 122 کیلووات در منابع تامین استان طی یک سال گذشته بوده ایم.

مدیرعامل شرکت آبفا گلستان افزود در شش ماهه سالجاری از مرداد ماه تا کنون با انجام مطالعات و شناسایی 11 حلقه از منابع تامین ، 75.5 لیتر بر ثانیه به منابع تامین آب استان افزوده شده و همچنین توان مصرفی به میزان 44کیلووات کاهش داشته است .

وی با اعلام این خبر افزود: کاهش بارندگی ها در سال آبی گذشته و سالجاری، افت سطح سفره های زیرزمینی که عمده ترین منابع تامین آب استان هستند از یک طرف رشد جمعیت و رشد مصرف آب شرب از طرف دیگر موجب شد تا به منظور جبران بخشی از کمبود آب مورد نیاز در برنامه دست اندرکاران صنعت آب و فاضلاب استان قرار گیرد.

مدیرعامل شرکت آبفای گلستان تصریح کرد: انجام مطالعات و شناسایی 11 حلقه از منابع تامین شامل عملیات مهندسی مجدد منصوبات، اسیدشویی، برس زنی، بک واش و دو جداره سازی منابع تامین آب  در 6 ماهه گذشته انجام شد.

به گفته وی؛ انجام عملیات ویدئومتری 31 حلقه چاه ، اسید شویی و لایروبی 11 حلقه چاه هادر سطح استان و دوجداره سازی 4 حلقه از چاههای مخروبه استان را از مهمترین اقدامات بیان نمود.

مهندس رحمتی از دیگر اقدامات مهم انجام شده برای گذر از بحران آب در سالجاری احداث ایستگاه پمپاژ شصتکلاته شهر گرگان با هدف استفاده از حداکثر ظرفیت منابع تامین موجود در محدوده غربی شهر وانتقال آب به سایر مخازن شهر و همچنین با صرف هزینه ای حدود 4210 میلیون ریال ، دبی استحصالی از منابع موجود به میزان 70 لیتر در ثانیه افزایش یافت که این میزان معادل نتیجه حفر 5 حلقه چاه جدید بوده است و لذا مبلغ 35،790 میلیون ریال صرفه جویی اقتصادی گردید.

گفتنی است با توجه به مهندسی مجدد تاسیسات و منابع تامین آب ،دبی استحصالی از منابع موجود به میزان342.5 لیتر در ثانیه افزایش یافته که این میزان معادل نتیجه حفر 20 حلقه چاه جدید بوده است و لذا صرفه جویی اقتصادی قابل توجهی در بخش صورت گرفته است.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.