×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

افزونه جلالی را نصب کنید.  .::.   برابر با : Wednesday, 15 January , 2025  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر

کدخبر؛۷۵۵۹۷

افزایش درصد سبوس گندم در پخت نان در گلستان

البرزگلستان استاندارد گلستان گفت: بر اساس استاندارد جدید ملی، درصد سبوس گندم در پخت نان در نانوایی‌های این استان افزایش می‌یابد.

به گزارش البرز گلستان سید مهدی حسینی افزود: اجرای این طرح در گلستان آغاز شده و به زودی در همه نانوایی‌های سطح استان به انجام می‌رسد.

 

روح الله مهری، مدیرکل غله و خدمات بازرگانی گلستان نیز گفت: آرد‌های تولیدی استان هم بر اساس استاندارد جدید تولید می‌شود.

 

زاهدی، رئیس انجمن صنعتی کارخانه‌های آرد گلستان نیز از ابلاغ دستورالعمل این استاندارد جدید به همه کارخانه‌های آرد استان خبر داد.

 

رئیسی، مدیر نظارت بر مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی گلستان هم گفت: سبوس گندم، کاهش مشکلات گوارشی و جذب کلسترول را سبب می‌شود و در سلامت چشم و رشد استخوان‌ها در کودکا موثر است.

انتهای پیام

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.