کدخبر:۶۸۹۹۵
البرز گلستان شیرینی_پنجره_ای
مواد لازم
نشاسته گل (نشاسته درشت تکه ای) ۱/۲ لیوان
شیر ۱ لیوان
آرد قنادی ۱ لیوان(میتونید به دلخواه ۲ ق از آرد قنادی کم کنید و به جاش آرد برنج بریزید)
تخم مرغ ۳ عدد
وانیل ۱/۴ ق چ
طرز تهیه
نشاسته و شیر رو توی کاسه بریزید و با قاشق یا همان دستی مخلوط کنید تا نشاسته توی شیر حل بشه.
آرد رو روش الک کنید و هم بزنید و بعد تخم مرغ و وانیل رو با چنگال کمی هم بزنید و وقتی یکدست شد اضافه کنید در نهایت روی ظرف رو بپوشانید و نیم ساعت تو دمای محیط بزارید استراحت کنه.
مواد رو از صافی رد کنید و توی تابه روغن بریزید، با حرارت ملایم بزارید روغن خوب داغ بشه بعد قالب رو توی روغن بزارید تا اونم خوب داغ بشه. قالب روتوی مواد بزنید و بعد توی روغن تکون بدید تا شیرینی آزاد بشه.
دو طرف که طلایی شد از روغن دربیارید و روی دستمال بزارید تا روغن اضافه ش کشیده بشه.
وقتی خنک شد روش پودرقند الک کنید.
از تردی و خوشمزگی این شیرینی هر چی بگم کم گفتم?
انتهای پیام
https://alborzegolestan.ir/?p=68995