کدخبر:۶۳۱۷۵
البرزگلستان/با هفته ملي مهارت و افتتاح «نمايشگاه فرصت هاي شغلي مهارت محور»كارگاه آموزش طبخ آبزيان ، با همكاري اداره كل شيلات و آموزش فني و حرفه اي استان گلستان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومي اداره كل شيلات گلستان، در اين دوره آموزش طبخ آبزيان يك روزه كه با هدف ارتقا سلامت با مصرف آبزيان، در محل پارك شهر شهرستان گرگان، با رعايت پروتكل هاي بهداشتي برگزار شد، علاقمندان با روش پخت 5 نوع غذا با استفاده از ماهي و ميگو آشنا شدند.
لازم به ذكر است در اين دوره آموزشي كه با استقبال علاقمندان برگزار شد، طرز تهيه سالاد ميگو، قليه ماهي، ماهي شكم پر، ميگو پفكي و خوراك ميگو، توسط مربي مجرب آشپزي استان به مخاطبين آموزش داده شد.
گفتني است همواره يكي از رسالت هاي اداره كل شيلات گلستان ترويج فرهنگ مصرف آبزيان و افزايش سرانه مصرف ماهي و ميگو به عنوان غذاي سلامتي در جامعه بوده است كه برگزاري دوره هاي آموزش طبخ آبزيان به صورت رايگان در سطح استان از جمله برنامه هاي شيلات در اين زمينه مي باشد.
انتهاي خبر
https://alborzegolestan.ir/?p=63175