×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

افزونه جلالی را نصب کنید.  .::.   برابر با : Wednesday, 15 January , 2025  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر

کدخبر:۵۹۳۶۹

البرز گلستان/

درخواست‌های مدیرکل بنیاد مسکن گلستان از وزیر راه؛

اختصاص اعتبار ویژه برای اجرای طرح های هادی روستایی/مشکل جذب قیر رایگان برطرف شود

مهندس حسینی از وزیر راه و شهرسازی خواست تا در دولت اعتبار ویژه ای برای بازنگری و اجرای طرح های هادی روستایی به استان گلستان اختصاص داده شود.

به گزارش روابط عمومی بنیادمسکن انقلاب اسلامی گلستان، مهندس سیدمحمد حسینی امشب در جلسه شورای هماهنگی امور راه و شهرسازی که با حضور وزیر محترم راه و شهرسازی برگزار شد، اظهارکرد: استان گلستان دارای ۹۳۳ روستای بالای ۲۰ خانوار بوده و ۴۷ درصد جمعیت این استان در روستاها سکونت دارند. گلستان بعد از سیستان و بلوچستان، دومین استان دارای بیشترین جمعیت روستایی است.

مدیرکل بنیادمسکن گلستان با بیان اینکه روستاییان قشر مولد هستند و توجه به روستاها سبب ماندگاری جمعیت در این مناطق می شود، گفت: برای همه روستاهای بالای ۲۰ خانوار استان طرح هادی تهیه و مصوب شده است. از زمان تهیه نخستین طرح های هادی روستایی ۱۷ سال می گذرد و طرح بیشتر از ۳۰۰ روستا نیازمند بازنگری است. حدود ۷۰ درصد مراجعات امروز به میز ارتباطی مردمی درباره بازنگری طرح های هادی بود چون مردم علاقه مند هستند در روستاها بمانند.

وی گفت: تامین اعتبار برای بازنگری و اجرای طرح های هادی از جمله درخواست های ما در سفر رئیس جمهور بود، در آن مقطع ردیف ملی برای این طرح ها حذف شده بود اما دوباره این ردیف در بودجه دیده شد. برای همین مکاتبه ای از سوی استاندار با معاون اول رئیس جمهور انجام شد و امیدواریم جزو مصوبه های سفر دولت به استان گلستان قرار بگیرد.

مهندس حسینی درباره مشکلاتی که در زمینه قیر رایگان وجود دارد هم گفت: در استان گلستان ۷۷ میلیارد تومان اعتبار برای قیر رایگان داریم اما دوبرابر آن اعتبار نیاز داریم‌ تا بتوانیم اعتبار قیر رایگان را جذب کنیم و چون در اعتبارات تملک دارایی هم اعتباری دیده نشده است، هنوز مشکل داریم و امیدواریم این موضوع به هر طریق ممکن رفع شود چون در تحقق نهضت ملی آسفالت روستاها بسیار موثر خواهد بود.

وی در ادامه با بیان اینکه شاخص شروع طرح هادی در روستاهای استان ۲۰ درصد بالاتر از میانگین کشوری است، اظهارکرد: میانگین شروع طرح هادی در روستاهای استان ۷۲ درصد است اما در کشور این عدد ۵۲ درصد است و اگر اعتبارات پیشنهادی ما در این سفر مصوب شود می توانیم فاز دو و سه طرح را در بسیاری از روستاها اجرایی کنیم.

مدیرکل بنیاد مسکن‌ گلستان در ادامه به حادثه خیزی این استان اشاره کرد و گفت: همه ساله موارد متعددی از حوادث و بلایای طبیعی مانند سیل و زلزله در استان رخ می دهد، بنابراین مقاوم سازی واحدهای مسکونی غیرمقاوم و کم دوام یک ضرورت است. قرار شده در مدت ۱۰ سال همه واحدهای مسکونی غیرمقاوم در روستاها نوسازی شود.

وی افزود: کسانی که هنوز در روستاها خانه های خود را نوسازی نکرده اند اغلب توان مالی مناسبی هم ندارند و امیدواریم با پرداخت تسهیلات قرض الحسنه، امر نوسازی و بهسازی واحدهای مسکونی روستایی سرعت بگیرد.

مهندس حسینی درباره اجرای طرح نهضت ملی مسکن در شهرهای استان هم گفت: از ۳۶ شهر استان ۲۶ شهر کمتر از ۲۵ هزار نفر جمعیت دارند که متولی اجرای طرح بنیادمسکن است. در این شهرها ۱۷ هزار نفر ثبت نام کرده بودند که ۱۰ هزار نفر واجد شرایط هستند. در ۵ شهر که زمین داشتیم پیامک به افراد واجد شرایط ارسال شد اما در مابقی شهرها زمین نداریم و لازم است با سرعت بیشتری تامین زمین اتفاق بیفتد.

وی گفت: تعهد سالانه ما برای ساخت مسکن در روستاهای استان ۷ هزار واحد است اما ما در استان برای احداث ۱۱ هزار واحد مسکونی برنامه ریزی کردیم. از این تعداد ۵ هزار واحد در بافت فرسوده روستایی، ۴ هزار واحد ویژه جوانان و فرهنگیان و ۲ هزار واحد نیز در قالب مسکن حمایتی برنامه ریزی شده است.

مدیرکل بنیادمسکن‌ گلستان افزود: ساخت ۵ هزار واحد در بافت فرسوده روستایی دهه فجر آغاز شده و فردا هم ۴ هزار واحد ویژه جوانان و فرهنگیان در روستای نصرآباد کلنگ زنی می شود. ضمن اینکه تا یکماه آینده ساخت ۲ هزار واحد مسکن حمایتی در استان آغاز خواهد شد. تاکنون برای ۷ هزار و ۷۰۰ متقاضی پروانه صادر و به بانک معرفی شده که ۵ هزار واحد انعقاد بانکی دریافت کردند.

انتهای خبر

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.