×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

افزونه جلالی را نصب کنید.  .::.   برابر با : Wednesday, 15 January , 2025  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر

کدخبر:54102

بیمارستان صحرایی در گنبدکاووس راه‌اندازی می‌شود

البرز گلستان/معاون استاندار و فرماندار ویژه گنبدکاووس در شرق استان گلستان گفت که نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برای راه‌اندازی بیمارستان صحرایی ویژه بیماران کرونایی دراین شهرستان مرزی اعلام آمادگی کرده و ظرف ۴۸ ساعت آینده این مرکز درمانی برپا خواهد شد.

?مهندس عبدالقدیر کریمی در حاشیه مراسم تحلیف و انتخاب اعضای هیات رییسه دوره ششم شورای اسلامی شهر گنبدکاووس به خبرنگاران اظهار داشت: برای راه‌اندازی بیمارستان صحرایی با مقامات نیروی زمینی سپاه پاسداران توافق نهایی شده و به احتمال زیاد ظرف ۴۸ ساعت آینده این مرکز درمانی با تجهیزات کامل برپا خواهد شد.

?وی به ظرفیت تخت بیمارستان صحرایی اشاره نکرد اما افزود: علاوه بر راه‌اندازی این مرکز درمانی، یک مرکز اقامت موقت ویژه بیماران سرپایی مبتلا به کرونا نیز با ظرفیت تقریبی ۱۰۰ تخت در یکی از فضاهای سرپوشیده و عمومی گنبدکاووس طی یک تا ۲ روز آینده راه‌اندازی خواهد شد تا از بار مراجعه به بیمارستان‌های این شهرستان کاسته شود.

?کریمی با بحرانی خواندن وضعیت شیوع کرونا در گنبدکاووس اضافه کرد: هم اکنون ۴۲۰ بیمار مبتلا به کرونا در مراکز درمانی این شهرستان بستری هستند که حدود ۶۰ درصد آنها گنبدی و بقیه از شهرهای همجوار می‌باشند ضمن اینکه حداقل سه برابر آمار بیماران بستری، تحت نظارت متولیان بهداشت و درمان، در منازل خود قرنطینه و تحت درمان قرار دارند.

?فرماندار ویژه گنبدکاووس ادامه داد: طی ۲۴ ساعت گذشته ۱۶ نفر از بیماران کرونایی بستری در مراکز درمانی این شهرستان جان خود را از دست دادند که ۱۳ نفر آنها از مردم گنبد و بقیه از شهرهای همجوار بودند.

?وی با تاکید برضرورت رعایت کامل شیوه نامه‌های بهداشتی توسط گروه‌های مختلف مردم گنبدکاووس، تصریح کرد: امروز حفظ سلامت عمومی مردم مهمتر از هر موضوع دیگر است و همه باید در این حوزه همراهی و مشارکت داشته باشند زیرا سویه جدید کرونا (دلتا) قدرت سرایت و همه‌گیری و نیز مرگ و میر بالایی دارد.

?کریمی از ابتلای ۸۰ نفر از پرستاران و کادر درمان بیمارستان‌های گنبدکاووس به کرونا نیز خبر داد و گفت: امروز کادر درمان این شهرستان پس از حدود ۱۸ ماه مراقبت و درمان بیماران کرونایی به معنای واقعی کلمه خسته شده است و تنها راه کمک به آنها رعایت کامل شیوه نامه‌های بهداشتی توسط اقشار مختلف مردم و اصناف است که باید برای سلامتی خود و خانواده آنرا جدّی بگیرند.

/ انتهای خبر

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.