کد خبر:50220
آش ترشی گلستان، غذایی دلچسب با سبزیجات بهاری
البرز گلستان/ آش ترشی، یکی از آش های محبوب مردم استان گلستان است که با آمدن فصل بهار، بیشتر با سبزی های معطر جنگلی پخته می شود.
با آمدن فصل بهار و رویش سبزیهای وحشی، پخت آش ترشی که به ترشی آش معروف است، رونق میگیرد.
آش ترشی تقریبا مشابه آش رشته یا آش کشک است، با این تفاوت که در آن به جای کشک از رب انار یا رب آلو جنگلی استفاده میشود.
برای تهیه این آش، حبوباتی مانند نخود، لوبیا و عدس پخته میشوند و سپس سبزی آش و رشته به آنها اضافه میشود.
پس از پخته شدن حبوبات، سبزی و رشته، به آن مقداری باقلا و کدو سبز یا کدو حلوایی اضافه میکنند.
در مرحله آخر پخت، سیری که همراه با ادویه و رب انار یا رب آلو جنگلی سرخ شده است به آش اضافه میشود.
?مردم گلستان این آش را به تنهایی یا همراه با کمی شکر میل میکنند.
سبزیهای جنگلی میتواند شامل سبزیهای جنگلی مثل الزو (سیر کوهی)، زولَنگ (شش شاخ) و انارجه یا اناریجه باشد. این سبزیها معمولا در فصل بهار در مناطق جنگلی میرویند و در این فصل در دسترس هستند، از سبزیهای معمولی نیز برای طبخ این آش استفاده میشود.
انتهای حبر
https://alborzegolestan.ir/?p=50220