×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

افزونه جلالی را نصب کنید.  .::.   برابر با : Wednesday, 15 January , 2025  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر

کدخبر:48187

به گزارش البرز گلستان /دکتر احمد نصرتی مدیر درمان تامین اجتماعی استان گلستان ضمن عرض تبریک به مناسبت دهه مبارک فجر و چهل و دومین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی و تقارن آن با میلاد حضرت فاطمه زهرا(س) و روز زن ، طی مصاحبه ای عملکرد و برنامه های مدیریت درمان تامین اجتماعی استان گلستان را تشریح کرد.
وی گفت: مديريت درمان تأمين اجتماعي استان گلستان همواره در جهت ارتقاء كيفي و كمي خدمات در بخشهاي مختلف تلاش نموده است تا خواسته‌هاي بحق بيمه شدگان نسبت به مقوله درمان را تحقق بخشد ، لذا با در اختيار داشتن دو بيمارستان و 6 درمانگاه عمومی وتخصصی ویک کلینیک دندانپزشکی ضمن تلاش در جهت پياده نمودن سيستم مديريت كيفيت در اين مراكز و توسعه متناسب و در شأن بيمه‌شدگان، سعی نموده است كه مشكلات را در زمينه دسترسي آسان به خدمات درمانی با كيفيت به حداقل ممكن برساندو نياز درماني بيمه شدگان كه نزدیک به نیمی از جمعيت استان را تشكيل مي دهند را مرتفع سازد.
مديريت درمان استان گلستان در دو بخش درمان مستقيم و غيرمستقيم خدمات درماني خود را به بيمه‌شدگان ارائه مي‌نمايدو ساليانه دربخش درمان مستقيم ورايگان بیش از4 ميليون نفر ودربخش درمان غير مستقيم بیش از 6 ميليون نفر از اين خدمات بهره مند مي شوند.
دکتر نصرتی گفت:درمان مستقيم سازمان در سطح استان از طريق مراكز ذيل ارائه مي‌شود و همگي داراي تجهيزات پيشرفته وپرسنل فعال وكوشا مي باشند كه سعي مي نمايند خدمات با كيفيتي به مراجعه كنندگان به اين مراكز ارائه نمايند:
1- بيمارستان حكيم جرجاني گرگان:
2- بيمارستان خاتم الانبياء (ص) گنبدكاوس:
3- پلي كلينيك امام خميني (ره) گرگان:
4- كلينيك دندانپزشكي شهيد بهشتي گرگان:
5 تا 9- درمانگاههاي شهيد مطهري علي‌آباد كتول، يادگار امام (ره) كردكوي ، بندرتركمن ، تخصصی شهدای آزادشهر و رامیان:
آمار کادر عمومی و تخصصی مراکز درمان مستقیم:
 تعداد پزشکان گروه عمومی : (استخدامی 81 نفر و قرارداد ساعتی 43 نفر)
 تعداد پزشکان متخصص : (استخدامی 37 نفر – قرارداد پرکیس 77 نفر – قرارداد مهمان 24 نفر)

مدیر درمان گلستان در معرفی بخش درمان غیر مستقیم استان گفت : ارائه خدمات درماني توسط مراكز طرف قرارداد خصوصي و دولتي را که توسط معاونت خرید راهبردی و اسناد پزشکی راهبری و نظارت مي‌گردد «درمان غير مستقيم» مي‌نامند. با توجه به اينكه نیازهای درمانی افراد تحت پوشش سازمان تأمين اجتماعي بسيار بيشتر از ميزان خدمات درماني مستقيم ارائه شده است ، لذا اين سازمان با مراكز ملكي خود پاسخگوي کلیه نيازهاي درماني بيمه‌ شدگان نمي‌باشد و براي حل اين مشكل نسبت به خريد خدمات درماني از مراكز دولتي و خصوصي فعال و خوش سابقه نموده است.
هم اکنون این مدیریت با تعداد 1317 مرکز درمانی اعم از بیمارستان – درمانگاه – مطب – آزمایشگاه – داروخانه و مراکز کلینیکی و پاراکلینیک طرف قرارداد است.
پزشک 654 – داروخانه 265 – پاراکلینیک 295 – درمانگاه 78 – بیمارستان 25
دکتر نصرتی در خصوص میزان خدمات الکترونیک ارایه شده در سال جاری تاکنون ( نسخه الکترونیک ) نیز به آمار ذیل اشاره کرد:
ازبهمن 94 نسخه الکترونیک مراکز ملکی واز آذر97در مراکز طرف قرارداد استان اجرایی شد
تعدادآمار نسخه الکترونیک مراکز ملکی تاآبان99————— 573103

تعدادآمار مراکز طرف قرارداد تاآبان99
بالای 90درصد کل پزشکان ومراکز پاراکلینیک استان و100درصد داروخانه های استان با تامین اجتماعی قرارداد دارند.
نسخ الکترونیکی ثبت شده در هرماه : بین 170تا180هزارنسخه می باشد.
راه‌اندازی سامانه نسخه نویسی الکترونیک از برنامه هاي مهم سازمان تامین اجتماعی در سالجاری است .
وی قابليت پایش هوشمند خدمات ، کاهش هزینه های چاپ دفترچه ها و پیشگیری از سوء استفاده از منابع سازمان تامين اجتماعي را بزرگترين مزيت پروژه حذف دفترچه درماني و صدور نسخه الكترونيك عنوان کرد و افزود:
نسخه الكترونیك علاوه بر افزایش دقت وصحت نسخه نویسی، موجب تسهیل و تسریع در روند كاری داروخانه ها و مراكز پاراكلینیك می شود. به همین منظور امكان مشاهده اطلاعات هویتی و اقلام تجویز شده، فقط با كدملی بیمار امكان پذير است و نیازی به ثبت مجدد اطلاعات در سیستم پرتال درمان سازمان تامين اجتماعي نيست.
دکتر نصرتی تاکید کرد که : نسخه الکترونیک یکی از الزامات امروزه حوزه درمان است و موضوع درمان در عصر امروز باید بتواند از تکنولوژی‌های روز استفاده کند که یکی از این تکنولوژی‌ها، فناوری اطلاعات است.
برای اینکه بتوانیم در حوزه فناوری اطلاعات، اطلاعات بیماران را به صورت یکنواخت در اختیار داشته و از آن به صورت هوشمند استفاده کنیم، نیاز است که اطلاعات بیمار را در تمام مراجعاتش ثبت و ضبط کنیم تا پزشکان و سایر کارکنان حوزه بهداشت و درمان و سیاستگذاران بتوانند برای اقدامات درمانی، سیاستگذاری و … از آن استفاده کنند.
پروژه نسخه الکترونیک در راستای عملیاتی شدن حذف دفترچه های درمانی و ایجاد پرونده الکترونیک بیمه شدگان، پس از اجرای موفق در مراکز ملکی درمانی تامین اجتماعی ، در مراکز طرف قرارداد استان نیز عملی شد.
تسریع و ارتقای کیفیت خدمات و تجمیع اطلاعات بیمه شدگان از نتایج این برنامه است .ثبت نسخ الکترونیک در مطب پزشکان طرف قرارداد سازمان تامین اجتماعی، علاوه بر افزایش دقت و صحت در تولید نسخه، موجب تسهیل و تسریع در روندکاری داروخانه ها و مراکز پاراکلینیک شده است.
با اجرای نسخه الکترونیک می توان با اطمینان گفت که دیگر خطای پزشکی در تجویز دارو مشاهده نخواهیم کرد زیرا اسامی تمام داروها به صورت الکترونیکی در اختیار پزشکان قرار می گیرد و فقط پزشک با انتخاب داروها، آنها را در نسخه الکترونیک بیماران ثبت می کند.
با اجرای نسخه الکترونیک حتی سابقه مصرف دارویی بیماران نیز مشخص می شود؛ زیرا ممکن است یک بیمار در طول یک هفته به چند پزشک مراجعه کند و به این ترتیب پزشکانی که این فرد بیمار را ویزیت می کنند، می دانند که در نسخه های قبل چه داروهایی را مصرف کرده است.

دکتر نصرتی گفت : ما در حوزه درمان تامین اجتماعی استان خدمات ویژه ای در اختیار بیمه شدگان قرار داده ایم از جمله :

1- وجود دو دستگاه سی تی اسکن 16 اسلایس در هردو بیمارستان استان
2- وجود دو دستگاه ماموگرافی پیشرفته در هر دو بیمارستان
3- اجرای کامل طرح هتلینگ در بخشهای جراحی زنان و جراحی مردان در بیمارستان خاتم الانبیاء(ص) گنبد کاووس با 50 تخت بستری و پیشرفت 50 درصدی اجرای هتلینگ بخشهای داخلی زنان و مردان با اعتباری بالغ بر 90 میلیارد ریال
4- اجرای کامل طرح هتلینگ در بخش جراحی زنان در بیمارستان حکیم جرجانی گرگان با 25 تخت بستری و پیشرفت 50 درصدی اجرای هتلینگ در بخش داخلی با اعتباری بالغ بر 55 میلیارد ریال
5- افتتاح بزرگترین اورژانس کشور با مساحت 1600 مترمربع و بسیار پیشرفته با استانداردهای ملی در بیمارستان حکیم جرجانی گرگان
6- اجرای طرح نسخه الکترونیک و پرونده الکترونیک برای تمام مراجعین به مراکز ملکی استان
7- افزایش تعداد تختهای ICU بیمارستان خاتم الانبیاء(ص) گنبد کاووس از 6 به 12 تخت که به زودی به 16 تخت نیز ارتقاء می یابد.
8- اجرای طرح غربالگری برست برای تمامی بانوان بالای 40 سال استان با اولویت همکاران ، بازنشستگان و کارمندان دولت
9- برنامه ریزی ، طراحی وآغاز طرح غربالگری سرطان کولورکتال در استان که به زودی در استان افتتاح شده و با اولویت پرسنل و بازنشستگان سازمان در استان و بیمه شدگان بالای 50 سال تا 69 سال در گرگان

.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.