البرز گلستان دکتر مهرداد کمانگری مدیرکل بیمه سلامت استان در نشست خبری با اصحاب رسانه استان اظهارداشت: 5 گروه از بیماران خاص از جمله مبتلایان به ام اس، تالاسمی، هموفیلی، دیالیزی و پیوند کلیه که حدود یکهزار و 680 نفر می باشندتحت پوشش بیمه سلامت استان می باشند
وی افزود:دولت براساس قانون برنامه ششم توسعه مکلف شده تا افراد ساکن شهرها که فاقد هرگونه پوشش بیمهای هستند را براساس آزمون وسع، تحت پوشش بیمه سلامت قرار دهد.
دکتر کمانگری سپس افزود: تا کنون 8 هزار و 363 سرپرست خانوار در استان با افراد تحت پوشش 19241 نفر تقاضای استفاده از خدمات بیمه سلامت را داشته اند که 6 هزار و 692 سرپرست خانوار با جمعیت 15 هزار و 503 نفر، دهک بندی شدند. نتیجه ارزیابی وسع نیز برای 6 هزار و 359 سرپرست خانوار شهری در استان از طریق پیامک ارسال شده است.
مدیرکل بیمه سلامت استان با اشاره به نتایج دهک بندی افراد متقاضی گفت: 64 درصد سرپرست خانوارهایی که ثبت نام کردهاند جزو دهکهای 1 تا 3 هستند که حق بیمه آنان رایگان خواهد بود. 11 درصد این افراد نیز جزو دهک 4 قرار گرفتهاند که باید 50 درصد حق بیمه سالانه را پرداخت کنند.
وی آمار بیمه شدگان تحت پوشش بیم8ه سلامت را115 هزار و 864 نفر عضو صندوق کارکنان دولت، 833 هزار و 563 نفر عضو بیمه روستاییان و شهرهای زیر 25 هزار نفر، 56 هزار و 907 نفر در سلامت همگانی، 104 هزار و 797 نفر نفر در سلامت بیمه ایرانیان 13 هزار و 105 نفر می باشند که در مجموع بیش از یک میلیون و 124 هزار نفر در گلستان که شامل 65 درصد جمعیت استان است، از خدمات بیمه سلامت استفاده میکنند.
وی اعلام کرد: تا کنون برای 3 هزار و 159 سرپرست خانوار که عمدتا از دهکهای 1 تا 3 هستند دفترچه درمانی بیمه سلامت صادر شده است؛ هرچند هنوز برخی از افراد که مشمول بیمه رایگان هم شدهاند برای دریافت دفترچه مراجعه نکردهاند.
مدیرکل بیمه سلامت استان در ادامه به پرداخت مطالبات موسسات درمانی دولتی و خصوصی اشاره کرد و افزود: از ابتدای امسال تا کنون 178 میلیارد تومان به موسسات دولتی و خصوصی استان پرداخت شده که 123 میلیارد تومان آن به بیمارستانهای دولتی دانشگاهی و 53 میلیارد تومان به بخش خصوصی اختصاص یافته است.
وی همچنین از پرداخت 52 میلیارد تومان برای خدمات درمانی که در سطح یک و در قالب طرح پزشک خانواده روستایی خبر داد
و افزود: از اول سال تاکنون ۱۷۸ میلیارد تومان به موسسات دولتی و خصوصی و ۵۲ میلیارد تومان در بخش پرسنلی و غیرپرسنلی طرح تیم سلامت و پزشک خانواده در روستاها پرداخت شده است.
دکتر کمانگری سپس تصریح کرد: از نظر پرداخت در بخش خصوی از میانگین کشوری جلوتر هستیم و بدهی داروخانه ها تا آبان ۹۸، پزشکان و پاراکلینیک ها تا مهر ۹۸، بیمارستان خصوصی تا شهریور ۹۸، بیمارستان دولتی غیردانشگاهی تا مهر ۹۸ پرداخت شده است.
مدیرکل بیمه سلامت استان با بیان اینکه طرح نظام ارجاع الکترونیک در گلستان به صورت پایلوت در حال اجراست.
وی افزود: یکی از مزایای اجرای این طرحها علاوه بر صرفهجویی در هزینهها، زمینه رفع همپوشانیهای بیمهای را هم فراهم میکند. از مردادماه سال گذشته تا کنون 10 هزار و 647 مورد همپوشانی با بیمه تأمین اجتماعی، نیروهای مسلح و کمیته امداد را توانستیم شناسایی و باطل کنیم.
https://alborzegolestan.ir/?p=39514