×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

افزونه جلالی را نصب کنید.  .::.   برابر با : Wednesday, 15 January , 2025  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر

به گزارش صبح گلستانت مراسم متمرکز بهره‌برداری از 83 مرکز جامع بیماران خاص در کشور از طریق ویدئو کنفرانس برگزار شد که مرکز جامع بیماران خاص استان گلستان  هم توسط قاضی‌زاده هاشمی، وزیر بهداشت افتتاح و به بهره‌برداری رسید.
وزیر بهداشت با اشاره به وجود بیش از ۱۲۰ هزار بیمار کلیوی در کشور گفت: امروز ۸۳ مرکز جامع بیماران خاص در ۵۳ دانشگاه و دانشکده کشور برای بهبود ارائه خدمات به این بیماران به بهره‌برداری رسید.
دکترهاشمی درمراسم افتتاح متمرکز مراکز جامع بیماران خاص که از طریق ویدئو کنفرانس برگزار شد، اظهارداشت: امروز 83 مرکز جامع خدمات بیماران خاص در 53 دانشگاه و دانشکده کشور افتتاح و به بهره‌برداری رسید تا از این پس خدمات بهتری به بیماران خاص ارائه شود.
وی افزود: در کشور بیش از 120 هزار بیمار کلیوی داریم که بخشی در حال دیالیز بوده و بخش قابل توجهی هم در صف پیوند کلیه قرار دارند.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی هدف از ایجاد مراکز بیماران خاص را ارائه خدمات مطلوب به این بیماران بیان کرد و گفت: با افتتاح مراکز جامع بیماران خاص، خدماتی که به صورت پراکنده و در مراکز درمانی مختلف به این بیماران ارائه می‌شد، تجمیع می‌شود. در این مراکز افزون‌بر تشخیص بیماری، اقدامات مربوط به درمان، تأمین دارو و خدمات توانبخشی به بیماران ارائه خواهد شد.
وی با اشاره به حمایت دولت از بیماران خاص بیان داشت: دولت هزینه 3 بیماری هموفیلی، کلیوی و تالاسمی را تامین می‌کند و بیماران می‌توانند از خدمات دولتی برخوردار شوند. در زمینه بیماری‌های تالاسمی و هموفیلی بهترین اقدام پیشگیری از تولد نوزادان مبتلا به این بیماری‌ها است. در صورت تولد نوزاد مبتلا به تالاسمی یا هموفیلی باید شرایط برای ارائه خدمات به آنان فراهم شود.
دکترهاشمی با اشاره به محدودیت‌های اعتباری گفت: لازم است در بودجه سال آینده، بخش بهداشت و درمان مورد توجه ویژه قرار بگیرد. با افزایش اعتبارات این حوزه می‌توان بخش قابل توجهی از مشکلات بیماران خاص را برطرف کرد.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ظهر امروز از طریق ویدئو کنفرانس، مرکز جامع بیماران خاص استان گلستان را افتتاح کرد.
عبدالرضا فاضل، رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان در این مراسم اظهارداشت: در استان 2 هزار و 158 بیمار خاص وجود دارد که بیش از 800 نفر آنان بیماران دیالیزی، 700 نفر مبتلا به ام‌اس، بیش از 440 نفر مبتلا به تالاسمی و 200 بیمار هموفیلی هستند. همچنین در استان 3 بیمار مبتلا به ای‌بی و 8 بیمار مبتلا به موکویلی‌ساکارید وجود دارد.
وی افزود: مرکز جامع بیماران خاص استان در کلینیک تخصصی دزیانی گرگان راه‌اندازی شده که دارای واحدهای آندوسکوپی و کلونوسکوپی است. همچنین این مرکز خدماتی مانند مشاوره تلفنی، ویزیت رایگان بیماران دیابتی، گرفتن تست ورزش از بیماران، اکو، ارتوپدی و گچ‌گیری، فیزیوتراپی و غیره را به بیماران خاص ارائه می‌کند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان بیان داشت: در برخی از بیمارستان‌ها و مراکز درمانی از جمله مرکز آموزشی و درمانی طالقانی گرگان، بیمارستان فاطمه زهرا (س) مینودشت، بیمارستان شهدا بندرگز، ، بیمارستان طالقانی گنبدکاووس، بیمارستان امیرالمومنین (ع) کردکوی، به بیماران تالاسمی خدمات درمانی ارائه می‌شود.
احمد قویدل مدیر عامل  کانون هموفیلی ایران هم در این مراسم که از طریق ویدئو کنفرانس پخش میشد، اظهارداشت: در کشور بیش از 200 هزار بیمار خاص داریم که برنامه‌ریزی مسئولان باید به گونه‌ای باشد که اعتبارات موردنیاز به این بخش اختصاص پیدا کند.
وی افتتاح مراکز جامع بیماران خاص را روزنه‌های امید در بهبود وضعیت رسیدگی به بیماران خاص دانست و گفت: افتتاح این مراکز مایه امید و دلگرمی بیماران خاص است. استان‌هایی که فاقد این مراکز بودند، امروز دارای مراکز جامع بیماران خاص شده‌اند و می‌توانند خدمات بهتری به این دسته از بیماران ارائه دهند.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.