معاون اجتماعي فرماندهي انتظامي استان از مصالحه 79 درصدي پروندههاي ارجاعي به مركز مشاوره و دفاتر مددكاري كلانتري ها خبر داد و گفت: فرهنگ استفاده از مشاوره، ضرورت جامعه مدرن است.
به گزارش خبرنگار پايگاه خبري پليس، “علي بهرامي” گفت: نيروي انتظامي در سالهاي اخير با اتكا به رويكرد جامعهمحوري و فعاليتهاي پيشگيرانه و استفاده از مراكز مشاوره و مددكاري در سطح استانها، اقدامات گسترده اي جهت آسايش و بهداشت رواني خانواده ها انجام داده است.
وي به تاثير مشاوره در زندگي انسان و اهميت اين موضوع در نيروي انتظامي اشاره كرد و افزود: تقويت و بهسازي نهاد خانواده و پيشگيري اجتماعي از طريق جلب اعتماد عمومي مراجعان، از مهمترين اهداف تاسيس مركز مشاوره در نيروي انتظامي است.
معاون اجتماعي فرماندهي انتظامي گلستان اظهار داشت : با وجود دغدغه هاي فردي و اجتماعي شهروندان و نيازي كه جامعه خصوصا نسل جوان براي رو به رو شدن با ناهنجاري ها احساس مي كند، توجه به مشاوره يك ضرورت است.
اين مقام انتظامي خاطرنشان كرد: وجود مراكز مشاوره و حضور مشاوران با علم و فرهيخته در كلانتري و پاسگاهها به عنوان يك راهبرد نرم در مراقبت از جامعه سالم و پيشگيري از بروز آسيبها و کاهش جرايم با ارائه مهارتهاي زندگي ضروري است.
بهرامي با تاكيد بر تقويت حوزه مشاوره و مددكاري، تصريح كرد: يكي از اقدامات بسيار مفيد و موثر كارشناسان مشاوره و مددكاري پليس كه مورد استقبال شهروندان قرار گرفته و موجب افزايش منزلت اجتماعي پليس و اعتماد جامعه شده است، مصالحه بين افرادي است كه به دلايل مختلف به اين مراكز مراجعه کرده اند.
وي اظهار داشت: در راستاي ارتقاء احساس امنيت اجتماعي و تحقق اهداف جامعه محوري پليس، خدمات مشاوره و مددكاري در كلانتري هاي استان در سال جاري از رشد چشمگيري به لحاظ كمي و كيفي برخوردار بوده است.
معاون اجتماعي فرماندهي انتظامي استان گلستان به مراجعه 3 هزار و 681 شهروند گلستاني به مراكز و دفاتر مشاوره و مددكاري كلانتريهاي استان اشاره كرد و گفت: 79 درصد از پرونده هاي ارجاعي به اين مراكز به مصالحه ختم شده است.
بهرامي در پايان يادآور شد: مراكز مشاوره و مددكاري پليس درطول هفته بهجز ايام تعطيل، ازساعت 7 صبح الي 18 و بهصورت رايگان آماده ارائه خدمات مشاورهاي به شهروندان هستند.#
https://alborzegolestan.ir/?p=32222