البرز گلستان/ مهندس علی نصیبی مدیرکل امور روستایی و شوراهای استانداری گلستان در نشست خبری با اصحاب رسانه استان گلستان اظهار داشت: اولین استانی در کشور بودیم که آموزش شوراهای روستایی را شروع کردیم و ۵۸.۸ درصد از اعضا شرکت کردند، بیشترین کیفیت در شهرستان مینودشت بود.
29نصیبی گفت: اردیبهشت ماه امسال انتخابات برگزار شد و شوراهای شهر و روستا مشخص شدند و ما پس از انتخاب شوراهای روستایی، آموزش را در دستور کار قرار دادیم.
وی تصریح کرد: این آموزشها از 8 خرداد ماه تا 22 مرداد به طول انجامید و تمرکز ما بر این بود در این دورههای آموزشی اعضای جدید شوراها حضور داشته باشند.
مدیرکل امور روستایی و شوراهای استانداری گلستان تاکید کرد: برای فروش محصولات غرفه ها را رایگان در اختیار قرار می دهیم
وی در باره انتظارات خود از شورا گفت:شورا باید در چهار چوب وظائف خود عمل کند و سطح آگاهی خود را از قانون بالا ببرد و شرح وظائف دستگاهها را بداندو انتظار از دستگاها می باشد که دهیاراها و شوراهای روستایی را بهعنوان نماینده مردم برسمیتت بشناسند.
نصیبی با بیان اینکه در 9 سرفصل آموزشی، آموزش دهیاران انجام میشود، گفت: 5 هزار پروژه عمرانی دهیاریها با اعتبار 125 میلیارد تومان انجام شده است.
وی گفت: ما در هفته دولت بیش از 220 پروژه عمرانی در 125 روستای استان با اعتبار بالغ بر 200 میلیارد تومان به بهره برداری رساندیم.
مدیرکل امور روستایی و شوراهای استانداری گلستان تاکید کرد: با توجه اعتبارات شهرداریها و ردیف بودجه دهیاری ها 8 میلیارد و 100 میلیون تومان اعتبار برای پروژههای روستایی اختصاص یافت.
نصیبی تاکید کرد: در 4 روستای گردشگری استان گلستان به موضوع گردشگری وارد شدیم و به هر روستا 75 میلیون تومان اختصاص دادیم و برای سال 1396 به دنبال این هستیم که برای 6 روستای هدف گردشگری گلستان اعتبار اختصاص دهیم و برای هر روستا 95 میلیون تومان اعتبار جذب کنیم.
مدیرکل امور روستایی و شوراهای استانداری گلستان تاکید کرد: در برنامه ششم توسعه همه روستاهای هدف گردشگری یک برنامه اجرا میکنند.
نصیبی افزود: بیش از 700 پروژه در روستاهای استان با اعتبار 28 میلیارد تومان در سالجاری اجرا کردیم و پیشبینی ما این است 1400 پروژه با اعتباری بالغ بر 58 میلیارد تومان توسط دهیاریها اجرا کنیم.
نصیبی به اجرای طرحهای اقتصاد مقاومتی در روستاها تاکید کرد و افزود: دولت در هر سال 5 هزار روستا را مورد حمایت قرار میدهد و سازمان برنامه و بودجه در صدد این است که در 119 روستا این حمایتها اتفاق بیفتد.
وی گفت: فعالیتهایی در قالب توسعه روستاها داریم و به دنبال این هستیم از 100 پروژه تاثیرگذار در روستاها حمایت و آنها را به مرحله بهرهبرداری برسانیم.
مدیرکل امور روستایی و شوراهای استانداری گلستان به پرداخت تسهیلات به صنایع تبدیلی و تکمیلی به روستاها خبر داد و افزود: این تسهیلات برای مناطق محروم با سود 12 درصد و دیگر مناطق سود 16 درصد است.
نصیبی یادآور شد: برای راهاندازی واحدهای شیلاتی، طرحهای زیست محیطی و گلخانه تسهیلاتی با سود 8 درصد حمایت میکنیم.
وی گفت: تفاهمنامهای با معاونت توسعه روستایی ریاست جمهوری، استانداری و بنیاد علوی انعقاد شده که تا 5 درصد بنیاد علوی و 5 درصد معاونت توسعه روستایی پرداخت شود و از این نظر 14 پروژه را مورد حمایت قرار دادیم.
مدیرکل امور روستایی و شوراهای استانداری گلستان افزود: برای خرید خودروی سمند و نوسازی حمل و نقل عمومی روستایی با سود 4 درصد تسهیلات ارائه میکنیم.
نصیبی تاکید کرد: پروژه ارتقاء تولید و توسعه اشتغال در دشتهای استان نیز دنبال میشود و در این پروژه دستگاههای مختلف میزان اشتغال از طریق دستگاهها ایجاد شود.
وی افزود: 6 هزار و 280 نفر از این طریق در مناطق روستایی اشتغال کسب میکنند و دستگاههایی نیز باید در سامانه رصد ثبت کند.
مدیرکل امور روستایی و شوراهای استانداری گلستان افزود: 92 درصد پسماند روستایی استان گلستان جمع آوری میشود و رویکرد ما این است که سبدهای مکانیزه و ماشین مکانیزه در روستاها بکارگیری شود.
نصیبی از خرید 8 دستگاه مکانیزه حمل زباله در استان خبر داد و افزود: برای ایجاد پایگاههای آتش نشانی روستایی اقدام کردیم و 27 پایگاه آتشنشانی در استان داریم.
وی افزود: 4 پایگاه آتشنشانی در استان گلستان با دارا بودن خودروی آتشنشانی به مبلغ 220 میلیون تومان در یک هفته جاری راهاندازی میشود و در این پایگاهها از سرباز آموزش دیده استفاده میشود.
https://alborzegolestan.ir/?p=24501