البرز گلستان/مهندس علی نصیبی مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استان گلستان با بیان اینکه 185 پروژه از محل بند “و” به دهیاریهای استان گلستان واگذار شده بود، یادآور شد: بیش از 80 درصد این پروژهها انجام شده است.
وی تصریح کرد: برای نخستین بار برای 4 روستای شاکوهیسفلی بخش مرکزی گرگان، محمدآبادکتول شهرستان علی آبادکتول، روستای فارسیان بخش مرکزی گالیکش، روستای گچیسوی بخش مرکزی کلاله از سازمان شهرداری و دهیاریها اعتبار برای زیرساختهای گردشگری آن دریافت کردیم.
مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استان گلستان با بیان اینکه امسال در تلاش هستیم برای 6 روستای هدف گردشگری استان اعتبار جذب کنیم، گفت: در سال 1395 بازدهای بهتری نسبت به سال 1394 در مورد پروژههای مشارکتی بنیادمسکن در روستاها داشتیم.
نصیبی از محل جرائم رانندگی برای روستاهای استان اعتبار اختصاص داده شد، افزود: این اعتبارات در سال 1394 هزینه تجهیزات ترافیکی که عمدتا رنگآمیزی خطکشی معابر بود، شد و در سال 1395 برای رفع نقاط حادثهخیز روستاها با همکاری اداره کل بنیاد روستایی مسکن پروژه تعریف کردیم.
وی با بیان اینکه تفاهمنامهای برای ایجاد خانه بهداشت روستایی منعقد شده، افزود: با همکاری دانشگاه علوم پزشکی در حال پیگیری این مهم هستیم.
مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استان گلستان تاکید کرد: بازسازی خانه بهداشت و کنار گذاشتن خانههای بهداشت استیجاری در این طرح دنبال میشود.
نصیبی با بیان اینکه یکی از الزامات ما کاهش بودجه جاری دهیاریها است، افزود: بسیاری از پولهایی که به حساب دهیاریها واریز میشد به مسائل جاری صرف میشد و ما تلاش کردیم هزینههای جاری کمتر از 40 درصد باشد.
وی به نظاممند کردن پسماند روستایی اشاره کرد و تاکید کرد: زبالههای روستایی باید به سازمان پسماند استان انتقال پیدا کند.
مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای گلستان با بیان اینکه صدور پروانه ساختمان در قبال کاشت درختان مثمر انجام شود، افزود: برای صدور پایانکار پروانه ساختمانها روستایی نیاز است که در حیاط منزل فرد درخت گیاهان مثمر کاشته شود.
نصیبی با بیان اینکه 50 جشنوار فرهنگ و اقتصاد روستا در فروردین و اردیبهشت ماه برگزار شد، افزود: 15 محفل انس با قرآن در روستاها در ماه مبارک رمضان برگزار کردیم.
وی تاکید کرد: از محل جرائم رانندگی در سال 1394 بالغ بر 600 میلیون تومان و در سال 1395 بالغ بر 800 میلیون تومان جذب شد.
مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استان گلستان تاکید کرد: در بحث فرهنگ روستایی به صورت جدی ورود پیدا نشده بود و در جهت معرفی فرهنگ اصلی روستایی، معرفی توان اقتصادی روستا و معرفی جاذبههای گردشگری روستایی تلاش کردیم.
نصیبی با بیان اینکه طرح 14 روستای بدون بیکار در استان گلستان در سال 1396 انجام خواهد شد، افزود: روستاهایی در استان گلستان تحت عنوان “روستای کارآفرین” مطرح هستند و در این روستاها به دنبال این هستیم که مزیتهای هر روستا را مشخص کنیم و سپس به دنبال تسهیل مجوزات مورد نیاز روستاهایی کارآفرین اقدام کنیم.
وی یادآور شد: 420 هزار نفر روستایی استان گلستان در سال 1390 در مناطق محروم زندگی میکنند.
مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استان گلستان بیان داشت:بومگردی و طبیعتگردی، صنایع تبدیلی در بخش کشاورزی و خدمات در صنعت را در روستاهای استان گلستان دنبال میکنیم.
وی افزود: پروژه معابر و پیاده روها، جمع آوری آبهای سطحی و ایجاد مکانهای تفریحی را در روستاهای سطح استان گلستان دنبال میکنیم.
مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استان گلستان خاطرنشان کرد: 540 پروژه از محل اعتبارات دهیاریها در سطح روستاهای استان گلستان اجرا شده است./تسنیم
https://alborzegolestan.ir/?p=23262