البرز گلستان/علیاصغر طهماسبی معاون سیاسی و امنیتی استانداری گلستان در نشست خبری با اصحاب رسانه استان گلستان اظهار داشت: همیشه رسانه ها در خط مقدم اطلاع رسانی به مردم بوده اند.
وی افزود:اگر قلم توانای خبرنگاران ما نبود بسیاری از اتفاقاتی که در حال رقم خوردن است اطلاعرسانی نمیشد و مردم از خدمات و زحمات کارگزاران بیاطلاع میماندند.
وی تصریح کرد:استان گلستان جز دواستان کشور در فرهنگ سازی در مبارزه با قاچاق کالا و ارز بوده است.
در استانهای کشور،کمیسیون ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز شکل گرفته و 4 رسالت سیاستگذاری، برنامهریزی، هماهنگی و بازرسی را در دستور کار خود قرار داده است.
دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز گلستان با بیان اینکه در این راستا 7 کارگروه مانند مقابله، پیشگیری، فرهنگی و اجتماعی در نظر گرفته شده، ادامه داد: در حوزه فرآوردههای نفی و سوختی و تعزیرات هم کارگروهی برای مبارزه با قاچاق راهاندازی شده است.
طهماسبی تاکید کرد: 25 میلیارد دلار در کشور کالای قاچاق و ارز کشف میشد و امسال با توجه به تاکیدات رئیس جمهور درصدد این بودیم که 10 درصد از این میزان قاچاق کالا و ارز را کم کنیم و توانستیم امسال بالغ بر 10 میلیارد دلار قاچاق کالا و ارز را در کشور کم کنیم.
وی با بیان اینکه درصدد هستیم که بتوانیم صیادان غیرمجاز را کاهش بدهیم، افزود: یکهزار هکتار سایت میگو امسال به بهرهبرداری رسیده و تا هفته دولت 3 هزار هکتار دیگر آن به بهرهبرداری خواهد رسید و امید داریم بتوانیم سایت پرورش میگو را به 10 هزار هکتار برسانیم.
معاون سیاسی و امنیتی استانداری گلستان افزود: 4 هزار پرونده در سطح استان گلستان در ستاد قاچاق کالا و ارز تشکیل شده و در این راستا 4 هزار و 116 نفر دستگیر شدند.
طهماسبی اظهار داشت: در راستای مبارزه با قاچاق کالا و ارز امسال 880 خودر توقیف شده و همچنین امسال 21 عملیات انجام شده و 7 باند قاچاق کالا و ارز در استان گلستان منهدم شده است.
وی تاکید کرد: امسال یکهزار و 600 بطری مشروبات الکی منهدم شده و 35 باند کامیون کشنده که در سطح کشور فعال بودند را توقیف کردیم.
معاون سیاسی و امنیتی استانداری گلستان اظهار داشت: توانستیم در استان گلستان 23 باند قاچاق موتورسیکلت را امحاء کنیم و 250 باند قاچاق ماهواره را در استان ضبط و کشف کنیم.
طهماسبی تاکید کرد: نزدیک به 90 درصد گوشیهای همراه از خارج وارد میشود و بخش عظیمی از این گوشیها از طریق کالای قاچاق وارد کشور میشود و دولت با ریجستری کردن تلفن همراه درصدد ممانعت از ورود گوشی است.
وی با بیان اینکه 560 هزار نخ سیگار در استان گلستان امسال امحا شده، افزود: در حوزه مبارزه به لحاظ قوانین کمبودی را ملاحظه نمیکنیم.
معاون سیاسی و امنیتی استانداری گلستان بیان داشت: پس از انقلاب پیرامون مبارزه با قاچاق کالا و ارز قانونی نداشتیم تا اینکه در سال 1393 نظام جمهوری اسلامی یک قانون جامع و کامل مبارزه با قاچاق کالا را مصوب کرد.
طهماسبی بیان داشت: در سال 1392 بیش از 65 میلیارد و 98 میلیون ریال، در سال 1393 بیش از 93 میلیارد و 647 میلیون ریال، سال 1394 بیش از 83 میلیارد و 622 میلیون ریال، و در سال 1395 بیش از 157 میلیارد و 836 میلیون ریال کالای قاچاق در استان گلستان کشف شده است.
وی اظهار داشت: هیچگونه خلاء قانونی در حوزه تعزیرات استان و پیشگیری نداریم و در 2،3 سال گذشته سطح آگاهی عمومی مردم را افزایش دادیم.
معاون سیاسی و امنیتی استانداری گلستان با بیان اینکه ارتقاء سطح اطلاعرسانی را در همه مقاطع دنبال میکنیم، یادآور شد: ارتقاء سطح اطلاعرسانی در خصوص کیفیت کالا در صنعت و معدن و شرکت پخش نفت و حوزه نظارت در سامانههای سوخت را داشتیم و این موضوعات سبب شد که رتبه دوم را در حوزه اطلاعرسانی ستادهای مبارزه با کالای قاچاق و ارز را در کشور کسب کنیم.
طهماسبی تاکید کرد: یکی از وظایف دولت در سال 1395 شناسنامهدار کردن انبارهای کالا است و در ماههای گذشته کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز جلساتی را برگزار کرده و گشتهائی را در سراسر استان با همکاری سازمان صنعت، معدن و تجارت انجام میدهد.
وی اظهار کرد: امید داریم تا پایان سال همه انبارهای که محل دپوی کالاها و محصولات است را شناسایی کنیم.
معاون سیاسی و امنیتی استانداری گلستان افزود: ما امروز ناکارآمدی مرزها را نداریم و در حوزه گمرکهای کشور همه سیستمهای حمل و نقلی از سیستم کاغذی خارج شده است.
https://alborzegolestan.ir/?p=20995