×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

افزونه جلالی را نصب کنید.  .::.   برابر با : Wednesday, 15 January , 2025  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر

در کارگاه آموزشی سبک زندگی اسلامی عنوان شد: خودشناسی راهکاری برای کاهش آسیب های اجتماعی

البرز گلستان/یزدانی كارشناس سلامت روان مرکز بهداشت خراسان شمالی با تشریح انگیزه‌های مختلف شيوع اعتياد در جامعه گفت: فرآيند خودشناسي صحيح همراه با شناخت توانایی‌ها و استعدادهاي افراد می‌تواند نقش مؤثری در كاهش آسیب‌های اجتماعي داشته باشد.

کارگاه آموزشی سبک زندگی اسلامی و دوری از آسیب های اجتماعی ویژه روحانیون، مسئولین هیئات مذهبی، فعالان فرهنگی و مداحان شهرستان گرمه در محل سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد و حاضرین در اين كارگاه، ضمن آشنايي با علتهاي روي آوردن افراد به مواد مخدر، روشهاي مختلف تشخيص اعتياد و نحوه بکارگیری اين روشها براي شناسايي افراد معتاد را فرا گرفتند.

یزدانی كارشناس سلامت روان و مدرس اين كارگاه با تشریح انگيزه هاي مختلف شيوع اعتياد در جامعه گفت: فرآيند خودشناسي صحيح همراه با شناخت توانايي ها و استعدادهاي افراد مي تواند نقش موثري در كاهش آسيب هاي اجتماعي داشته باشد.

↙️وي با معرفي انواع مخدرهاي رايج، جنبه هاي اعتياد آور اين مواد را بسيار جدي و مضر دانست و افزود: شيشه با شيوع قابل توجه و سهولت مصرف، به خطري جدي براي نسل جوان تبديل شده است و صنعتي بودن اين ماده مخدر و اختلالات فكري و روحي ناشي از آن از جمله عوارض و مضررات جبران ناپذیر آن است.

محمدزاده فرماندار شهرستان گرمه نیز در این کارگاه آموزشی گفت: کار در حوزه آسیب اجتماعی بر عهده یک دستگاه نیست و تلاش برای کاهش آسیبها نیازمند همکاری همه ادارات و نهادها ومردم بوده و عزمی ملی را می طلبد.

↩️ وی با اشاره به سفر مقام معظم رهبری به استان خراسان شمالی و تاکید ایشان بر ضرورت تغییر سبک زندگی و ترویج سبک زندگی اسلامی افزود: عمده آسیبهای اجتماعی موجود در اثر تغییر سبک زندگی در جامعه بوجود آمده لذا مساجد به عنوان مرکز فرهنگی می‌توانند نقش موثر در کاهش این ناهنجاری‌ها ایفا کنند و در این راستا باید توجه ویژه‌ای به مساجد شود.

فرماندار شهرستان #گرمه نقش علماء و روحانیون در کاهش آسیب های اجتماعی را بسیار مهم خواند و بیان داشت: تریبون مساجد وفاطمیه های شهرها و روستاها بهترین ظرفیت و پتانسیل در دسترس برای تقویت آموزه های دینی و باورهای اعتقادی مردم و زمینه سازی برای بیشتر شدن ارتباط جامعه با روحانیت وکاهش آسیبهای اجتماعی است.

 

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.