البرز گلستان/ در جلسه شورای برنامه ریزی استان، پیشقدم رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: باید کارگروه مشترک منطقهای با استانهای سمنان و مازندران در حوزه آبخیزداری برای استان گلستان تشکیل شود.
حسین پیشقدم تصریح کرد: دستگاههای اجرائی برای تهیه برش بخشی سند آمایش استان باید اقدام میکردند و تعدادی از دستگاههای اجرایی تاکنون فایل مورد نظر را دریافت کردند و نسبت به این مهم اقداماتی داشتند.
وی با بیان اینکه دستگاههای اجرایی باید در اسناد کوتاه مدت، میانمدت و بلند مدت براساس سند آمایش اقدام کنند، افزود: سند آمایش بخشهای مختلف را به وزارتخانهها ارسال کردیم و نظرات دستگاههای استان باید به وزارتخانه انتقال داده شود تا انتظارات استان عقب نیفتد.
رئیس سازمان برنامه و بودجه گلستان با بیان اینکه جلسات کارگروه برنامهریزی استان براساس دستورالعمل اقدام شود، گفت: مدیریت آبخیزداری یک موضوع آگاهانه است و بر امنیت غذایی، کاهش فقر، آلودگیهای محیطزیستی و توسعه استان و کشور تاثیرگذار است.
وی بیان داشت: در استان گلستان 92 محصول زارعی تولید میشود و با وجود مشکل آب و خاک استان گلستان یکی از استانهائی است که در امنیت غذایی کشور نقش دارد و موضوع آبخیزداری از اهمیت دو چندانی در این استان برخوردار است.
حسین پیشقدم اظهار کرد: به همت مدیریت ارشد استان، سند 1404 را در استان تهیه کردیم و میتوانیم بگوییم با دنبال کردن این سند و سند آمایش استان در جهت بهرهوری بیشتر حوزههای آبخیزداری میتوان گام برداشت.
وی گفت: مدیریت جامع آبخیز مختص یک استان و منطقه نیست و همین که اسم جامعنگری آمده باید نگاه را گسترش داد.
لازم به ذکر است در شورای برنامه ریزی امروز(4 دی ) دکتر هوشنگ جزئی مشاور فنی کمیته اجرایی مدیریت آبخیزداری کشور، گزارشی از مدیریت جامع آبخیرداری در کشور و دکتر عبدالرسول سلمان ماهینی عضوهیات علمی دانشگاه منابع طبیعی گزارشی از سند آمایش سرزمینی استان ارائه کردند و مدیران حاضر در جلسه نقطه نظرات خود را بیان کردند.
گفتنی است در این جلسه شورای برنامه ریزی استان سند آمایش سرزمین گلستان در 35 جلد به تصویب رسید.
https://alborzegolestan.ir/?p=19212