مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گلستان در افتتاحیه نهمین جشنواره فرهنگ اقوام ایران زمین:جزیره آشوراده به عنوان نگینی در عرصه گردشگری استان پیش‎بینی می‎شود.

به گزارش سرویس فرهنگ و هنر گروه خبر البرز گلستان مهندس کریمی مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گلستان در افتتاحیه نهمین جشنواره فرهنگ اقوام ایران زمین، اظهار کرد: امروز استان گلستان به دلیل ظرفیتهای منحصر به فردی که دارد، مورد توجه آنهایی است که تاریخ ایران اسلامی، میراث فرهنگی و صنایع‌دستی را دوست دارند.

وی ادامه داد: اگر امروز میزبان نهمین جشنواره اقوام ایران زمین هستیم به دلیل این است که استان گلستان به واقع یک نگارستان ایران است.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان گلستان خاطرنشان کرد: امروز به مدد این دستاورد بزرگ و به همت حمایتهای استاندار گلستان و دیگر همراهان و مسئولان استانی و حمایتهای سازمان میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری، انگیزهای مضاعف داریم تا گامهای بزرگی را برای کارهای بزرگ برداریم.

کریمی بیان کرد: با این همت موجود در استان، پرونده ثبت جهانی دیوار تاریخی گرگان که بعد از دیوار چین عظیمترین دیوار جهان است، از بایگانی خارج شده و به سمت اجرایی شدن در پیش است.

وی اضافه کرد: امیدواریم با همت جمعی مردم و مسئولان استان گلستان در آیندهای نزدیک، کلنگ بزرگ‌ترین موزه باستانشناسی را در همسایگی برج قابوس، به زمین بزنیم.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان گلستان تصریح کرد: در آیندهای نزدیک موزه پیش از تاریخ کشور را در یکی از شهرهای استان گلستان بر زمین خواهیم زد.

کریمی گفت: یکی از بزرگ‌ترین پروژههای گردشگری استان گلستان، پروژه «جزیره آشوراده» است که با استفاده از حمایتهای استاندار گلستان و پیگیری، نظرات و تاکیدهای نماینده ولی‌فقیه در استان گلستان به نتایج خوبی رسیده است و به عنوان نگینی دیگر در عرصه گردشگری استان گلستان پیشبینی میشود.

وی متذکر شد: تمام تلاش مجموعه گردشگری استان گلستان بر این است که این جشنواره به عرصه بینالمللی شدن بپیوندد و در سال آینده شاهد حضور اقوام مختلفی از نقاط مختلف جهان در این جشنواره باشیم.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان گلستان اظهار کرد: سعی داشتیم تا امسال این امر محقق شود اما به نتیجه نرسید و تلاش داریم و امیدواریم که در سال آینده این جشنواره با حضور کشورهای آسیای میانه برگزار شود.

کریمی ماهیت اصلی جشنواره فرهنگ اقوام ایران زمین را فراهم ساختن شرایط برای بسط و گسترش فرهنگ‌های مختلف ایرانی برای تحقق اهداف ترویجی برای رشد و توسعه صنعت گردشگری دانست و افزود: برگزاری نهمین جشنواره فرهنگ اقوام ایران زمین با نگرش مثبت دولت می‌تواند تلقی نگاهی بومی و اقلیم‌گرا به استجابت اهداف فوق‌الذکر باشد که هم اینک با گستردگی هر چه بیشتر در استان گلستان در حال اجرا است بی‌شک در این راه نمی‌توان تاثیرات اجتماعی و فرهنگی که بر نهاد جامعه می‌نشیند نادیده گرفته شود و این خود نشان از آگاهی مردم و توجه مسئولان به این امر دارد.

 نهمین جشنواره فرهنگ اقوام ایران زمین با حضور ۱۹۴ نفر از هنرمندان سراسر کشور شامل ۱۱۰ هنرمند استان گلستان، ۸۴ هنرمند از دیگر استانهای کشور و ۱۳ نفر از سفرا و نمایندگان کشورهای آسیای میانه شامل پاکستان، عراق، قرقیزستان، ازبکستان، تاجیکستان، افغانستان و هند در حالی برگزار میشود که همه دستاندرکاران توسعه استان مشتاقانه در تلاش برای معرفی بیشتر توانمندیهای استان در بخش گردشگری برای جذب بیشتر سرمایهگذاران هستند.

برگزاری نمایشگاه سراسری صنایع‌دستی، جاذبههای گردشگری استانهای کشور، سوغات استانها و اجرای مراسم آیینی و موسیقی اقوام از برنامههای این جشنواره است.

نهمین جشنواره فرهنگ اقوام ایران زمین در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی استان گلستان افتتاح شده و تا ۲۷ شهریورماه برای علاقمندان قابل بازدید است.

IMG_9497IMG_9505

نوشته شده توسط البرزگلستان در سه شنبه, ۲۴ شهریور ۱۳۹۴ ساعت ۸:۵۵ ب.ظ

دیدگاه