×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

افزونه جلالی را نصب کنید.  .::.   برابر با : Wednesday, 15 January , 2025  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر

کدخبر:۶۱۶۱۱

البرزگلستان/

توصیه های ولی امر مسلمین، به نمایندگان مجلس شورای اسلامی؛ ارشادی، مولوی و مدیریتی است.

“ناصح گلستانی”
برای بار دوم است امام مسلمین نمایندگان و مجلس را انقلابی توصیف فرمودند و در عین حال از مداخله در انتصابات برحذر داشتند.!
یکی از نمادها و نمودهای انقلابی بودن ولایی بودن است.
نماینده انقلابی ولایی یعنی نماینده مطیع امر رهبری!
نماینده انقلابی ولایی یعنی براساس فرهنگ، مبانی و کلام اسلامی، اعتقاد به وجوب اطاعت از امام و یا همان ولی امر جامعه اسلامی و عقیده به حرمت تمرد از حکم امام و یا همان ولی امر جامعه که در زمان ما “ولی فقیه” نامیده می شود.
از صدر سخن مقام معظم رهبری که بگدریم؛ از ساقه سخن ولی امر مسلمین در دیدار با نمایندگان مجلس شورای اسلامي فهمیده می شود که عدم دخالت نمایندگان در انتصابات، ارشادی نیست بلکه فراتر از آن یعنی مولوی است، چنانکه فرمودند:” یک سفارش مؤکد هم بکنم، البته آقای قالیباف حالا که می‌آمدیم، به من گفتند که «شما یکی از این سال‌ها راجع به اینکه نمایندگان درمورد انتصاب‌ها و این‌ها دخالت کنند یک چیزی گفتید، بعضی از همکاران ما ناراحت شدند»؛ بنده ناراحتی شما را که اصلاً نمی‌خواهم و نمی‌پسندم، اما شما را هم خیلی دوست دارم، مصلحت شما را می‌خواهم؛ واقعاً نباید دخالت کنید در انتصابات!
[واقعا نباید دخالت کنید در انتصابات] این بیان واضح، دیگر توصیه نیست بلکه باید و نباید مطرح است که در حقیقت حکم مولوی است نه ارشادی!
به همین دلیل؛ ولی شناسان(نمایندگان انقلابی) مجلس که عنوان انقلابی را از امام مسلمین به خود اختصاص داده اند می بایست این سخن رهبری معظم که فرمودند:[واقعا نباید دخالت کنند در انتصابات] را حکم شرعی تلقی کنند و در صورت باورداشت به چنین حقیقتی باید بدانند که مخالفت با امر صریح امام جامعه، جایز نیست و تمرد از حکم معظم له خلاف شرع بین است.
نکته کلیدی دیگر، در تبیین موضوع این است که بیانات  معظم له حاکی از دانش مدیریتی و تجربه اجرایی است. و این منطق قوی ایشان بر عدم دخالت نمایندگان در انتصابات یک امر مدیریتی از نوع استراتژیک است.
منطق مبنی بر تجربه و دانش مدیریتی مقام معظم رهبری در عدم تداخل در روح کلام معظم له نهفته است.چنانکه فرمودند:
“شما وقتی که فرض کنید راجع به فلان مدیرکل، راجع به فلان فرماندار و حتی راجع به استاندار چه مثلاً به آن وزیر مربوط پیشنهاد می‌کنید یا احیاناً مثلاً خدایی ناکرده فشار وارد می‌کنید این موجب می‌شود که اگر چنانچه آن مأمور بد عمل کرد، آدم نداند یقه‌ چه کسی را باید گرفت، نه مردم بدانند، نه دستگاه قضایی بداند، یقه‌ آن وزیر را باید گرفت که چرا این را گذاشتید؟ یقه‌ این نماینده را باید گرفت که چرا فشار آورده؟”
بنابراین، سخنان رهبر فرهمند انقلاب اسلامی علاوه بر اینکه جهتِ مولوی آن بر ارشادی بودنش غلبه دارد؛ و عمل بر خلاف آن بی شک خلاف شرع هست؛ بی گمان یک نگره فوق العاده دقیق مبتنی بر مدیریت استراتژیک می باشد، که نمایندگان انقلابی ولایی بایستی بدان توجه نمایند که در غیر اینصورت[عدول از حکم مولا و ولایت امر] باقی ماندن بر کرسی نمایندگی و دریافت هر نوع مزایای حاصل از جایگاه نمایندگی، تحصیلِ لقمه شبهه ناک خواهد بود.

انتهای خبر

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.