- البرز گلستان - http://alborzegolestan.ir -

آشپزی :کپور کله ،غذای خوشمزه محلی شهر کردکوی (گلستان)+طرزپخت

کدخبر:۵۰۹۴۰

البرز گلستان گروه خانواده/کپور کله یکی از خوراک های محلی شهر کردکوی [1] واقع در استان گلستان [2]است که همانطور که از نامش پیداست با ماهی کپور درسته تهیه می شود.

مواد لازم

ماهی (کپور)

سیر

جعفری

پیاز

سیر و نعناع برای (سیرداغ)

نمک و زردچوبه

رب انار

طرز تهیه

ماهی را به همراه آب روی اجاق میگذاریم و در داخل آن سیر و پیاز رنده می کنیم.بعد از اینکه ماهی پخت ، از آبی که ماهی در آن پخته شده بود آن را بیرون می آوریم.

بعد تیغ هایش را جدا می کنیم ودوباره آن را با آب بارمیگذاریم و رب انار را به آن افزوده و بعد از اینکه جا افتاد به آن سیرداغ  و نعناع اضافه می کنیم.

0 [3]
0 [3]