کدخبر:۵۰۹۴۰
البرز گلستان گروه خانواده/کپور کله یکی از خوراک های محلی شهر کردکوی [1] واقع در استان گلستان [2]است که همانطور که از نامش پیداست با ماهی کپور درسته تهیه می شود.
مواد لازم
ماهی (کپور)
سیر
جعفری
پیاز
سیر و نعناع برای (سیرداغ)
نمک و زردچوبه
رب انار
طرز تهیه
ماهی را به همراه آب روی اجاق میگذاریم و در داخل آن سیر و پیاز رنده می کنیم.بعد از اینکه ماهی پخت ، از آبی که ماهی در آن پخته شده بود آن را بیرون می آوریم.
بعد تیغ هایش را جدا می کنیم ودوباره آن را با آب بارمیگذاریم و رب انار را به آن افزوده و بعد از اینکه جا افتاد به آن سیرداغ و نعناع اضافه می کنیم.