طرز تهیه مربای فصل بهار گوجه(آلو) سبز

طرز تهیه

مربای گوجه سبز

درجه سختی
زمان تهیه ۳۰

دقیقه
زمان پخت ۶۰

دقیقه
۱
گوجه سبزها را بشویید و خشک کنید و آن‌ها را از وسط نصف کنید
۲
آن‌ها را درون قابلمه ریخته و همراه با آب روی حرارت کم قرار داده تا بجوشند و نرم شوند.
۳
شکر را به ظرف اضافه کرده و خوب هم بزنید تا حل شود
۴
وقتی جوش آمدند حرارت را زیاد کنید. در این حالت هسته‌های گوجه سبزها یکی یکی روی سطح می‌آیند، آن‌ها را با یک کفگیر بردارید.
۵
کف‌های ایجاد شده در سطح مربا را دور بریزید.
۶
گلاب وعرق هل را اضافه کنید
۷
وقتی مربا کمی سفت شد آن را از روی حرارت بردارید. مربای آماده شده را درون ظرف‌های مورد نظر ریخته و درب آن را محکم ببندید.

نوشته شده توسط البرزگلستان در یکشنبه, ۱۱ خرداد ۱۳۹۹ ساعت ۱۱:۴۳ ق.ظ

دیدگاه