- البرز گلستان - http://alborzegolestan.ir -

پای مرغ ، خواص درمانی و طرز پخت آن

خواص پای مرغ

پای مرغ دارای خواص درمانی فوق العاده ای است که تا مدت ها بسیاری از آن بی خبر بودند. پای مرغ حاوی بسیاری ازپروتئین ها، ویتامین ها، مواد معدنی و حیاتی است که بدن انسان قادر به تولید آنها نیست.بسیاری از پزشکان تغذیه و همچنین پزشکان جراح اورتوپدی در بسیاری موارد استفاده از سوپ های مختلف حاوی عصاره پای مرغ را به بیماران خود توصیه می کنند. پای مرغ به ترمیم غضروف ها کمک فوق العاده ای میکند و به مراتب مؤثرتر و مفیدتر از قرص های غضروفی آمریکایی و اروپایی است. در قلم پای مرغ [1]مواد خون ساز و آهن ساز و پروتئین فوق العاده ای وجود دارد.

خواص پای مرغ [1] و بیماری های مرتبط

روش مصرف پای مرغ [1]

  1. داخل قابلمه آب و نمک بریزید و روی حرارت قرار دهید وقتی آب به جوش آمد پاهای مرغ را اضافه کنید.
  2. پس از اینکه ۵ دقیقه جوشید از روی حرارت بردارید و با آب سرد آبکشی کنید.
  3. ناخن ها را جدا کنید.
  4. پوست زرد رنگ روی پاهای مرغ را جدا کنید.
  5. بخش تیره رنگ کف پای مرغ را با چاقو جدا کنید.
  6. پس از اتمام کار، پاهای مرغ را بشویید و برای سوپ و انواع غذاهایی که می خواهید استفاده کنید.

طرز تهیه عصاره پای مرغ [1] : مقدار ۱ بسته پای مرغ را تمیز کرده و کاملا شستشو دهید. سپس پای مرغ ها را به همراه ۳ تا ۴ لیوان آب داخل قابلمه ریخته و مقداری پیاز را پس از پوست گرفتن به آن اضافه کرده روی حرارت قرار دهید. دقت کنید که شعله زیر قابلمه کاملا ملایم باشد و به مدت حداقل ۴ تا ۶ ساعت پای مرغ ها بپزند. پس از گذشت این زمان محتویات قابلمه را داخل مخلوط کن ریخته و سپس از صافی رد کنید و بعد از خنک شدن در ظرفی مناسب ریخته و در فریزر نگهداری کنید. نهایتا برای مصرف کافی است از عصاره پای مرغ تهیه شده مقداری را به انواع سوپ و خورشت تهیه شده اضافه و سپس میل کنید.

نکته بسیار مهم : افرادی که مبتلا به چربی خون و کلسترول بالا هستند باید هنگام خوردن این عصاره مقداری آب لیموترش و یا آب غوره به غذای خود اضافه کنند.

پای مرغ را خوب بشویید و ناخن های آن را بکنید و روی آتش کباب کنید و بخورید.

+2 [2]
0 [2]