پای مرغ ، خواص درمانی و طرز پخت آن

خواص پای مرغ

پای مرغ دارای خواص درمانی فوق العاده ای است که تا مدت ها بسیاری از آن بی خبر بودند. پای مرغ حاوی بسیاری ازپروتئین ها، ویتامین ها، مواد معدنی و حیاتی است که بدن انسان قادر به تولید آنها نیست.بسیاری از پزشکان تغذیه و همچنین پزشکان جراح اورتوپدی در بسیاری موارد استفاده از سوپ های مختلف حاوی عصاره پای مرغ را به بیماران خود توصیه می کنند. پای مرغ به ترمیم غضروف ها کمک فوق العاده ای میکند و به مراتب مؤثرتر و مفیدتر از قرص های غضروفی آمریکایی و اروپایی است. در قلم پای مرغمواد خون ساز و آهن ساز و پروتئین فوق العاده ای وجود دارد.

خواص پای مرغ و بیماری های مرتبط

  • پای مرغ خمیدگی ناشی از کمبود کلسیم را بهبود میدهد.
  • پای مرغ بهترین درمان برای پوکی استخوان است.
  • پای مرغ درمانی برای آرتروز و روماتیسم است.
  • پای مرغ بهترین جلوگیری کننده و ترمیم کننده نکروز (مجموعه‌ای از سلولها و بافتهای مرده در یک نقطه از بدن) و پوسیدگی مفاصل و غضروفها است.
  • پای مرغ بهترین پیشگیری کننده و درمان کننده ی صدای مفاصل در حال فرسایش است.
  • پای مرغ بهترین درمان برای نرمی استخوان (راشیتیسم) در کودکان و بزرگسالان است.
  • پای مرغ بهترین منبع گلوکزامین و سولفات کندورایتین است.
  • پای مرغ بهترین ترمیم کننده شکستگی استخوان و به طور کلی تغییرات ساختمانی در استخوانها است.
  • پای مرغ به عنوان غضروف ساز : پای مرغ بهترین جایگزین برای قرص های غضروف ساز اروپایی و آمریکایی است. (خوردن غضروف پای مرغ بسیار مفید است)
  • پای مرغ بهترین کمکی برای رشد کودک و نوجوان
  • پای مرغ بهترین بهبود دهنده کمردرد یا دیسک کمر
  • پای مرغ بهترین درمان برای سرماخوردگی و ضعف شدید
  • عصاره یا سوپ پای مرغ بهترین راه برای درمان افسردگی : مصرف پای مرغ بدون کندن پوست آن بسیار مؤثر در درمان افسردگی و اضطراب می‌باشد. این روش نه شیمیایی هست و نه اثرات جانبی دارد.

روش مصرف پای مرغ

  1. داخل قابلمه آب و نمک بریزید و روی حرارت قرار دهید وقتی آب به جوش آمد پاهای مرغ را اضافه کنید.
  2. پس از اینکه ۵ دقیقه جوشید از روی حرارت بردارید و با آب سرد آبکشی کنید.
  3. ناخن ها را جدا کنید.
  4. پوست زرد رنگ روی پاهای مرغ را جدا کنید.
  5. بخش تیره رنگ کف پای مرغ را با چاقو جدا کنید.
  6. پس از اتمام کار، پاهای مرغ را بشویید و برای سوپ و انواع غذاهایی که می خواهید استفاده کنید.
  • عصاره پای مرغ

طرز تهیه عصاره پای مرغ : مقدار ۱ بسته پای مرغ را تمیز کرده و کاملا شستشو دهید. سپس پای مرغ ها را به همراه ۳ تا ۴ لیوان آب داخل قابلمه ریخته و مقداری پیاز را پس از پوست گرفتن به آن اضافه کرده روی حرارت قرار دهید. دقت کنید که شعله زیر قابلمه کاملا ملایم باشد و به مدت حداقل ۴ تا ۶ ساعت پای مرغ ها بپزند. پس از گذشت این زمان محتویات قابلمه را داخل مخلوط کن ریخته و سپس از صافی رد کنید و بعد از خنک شدن در ظرفی مناسب ریخته و در فریزر نگهداری کنید. نهایتا برای مصرف کافی است از عصاره پای مرغ تهیه شده مقداری را به انواع سوپ و خورشت تهیه شده اضافه و سپس میل کنید.

نکته بسیار مهم : افرادی که مبتلا به چربی خون و کلسترول بالا هستند باید هنگام خوردن این عصاره مقداری آب لیموترش و یا آب غوره به غذای خود اضافه کنند.

  • عصاره پای مرغ، مملو از ویتامین D، ویتامین A، کلسیم، فسفر و اسیدهای چرب است. به همین جهت افرادی که از داروهای پایین آورنده چربی خون مثل استاتین استفاده نمی‌کنند نباید این غذا را مصرف کنند.
  • عصاره پای مرغ، می بایست همراه با کمی پیاز پخته شود تا کلسیم آن به بیشترین مقدار برسد.
  • پای مرغ دارای چربی های اشباع شده ی بسیاری نیز هست که برای بیماران دارای چربی خون بالا بسیار مضر است.
  • اگر شکل و ظاهر پای مرغ برای شما خوشایند نمی باشد، می توانید آب پای مرغ را تهیه نمایید و از آن به جای آب مرغ در انواع سوپ استفاده کنید.
  • کباب پای مرغ

پای مرغ را خوب بشویید و ناخن های آن را بکنید و روی آتش کباب کنید و بخورید.

نوشته شده توسط محمد صالح افتخاری در دوشنبه, ۱۱ آذر ۱۳۹۸ ساعت ۴:۱۹ ب.ظ

دیدگاه