ايسنا/ معاون حمايت سلامت کميته امداد با بيان اينکه سالانه 1350 ميليارد تومان مستمري پرداخت ميشود گفت: کميته امداد در حال حاضر قريب به چهار ميليون نفر را تحت پوشش و سالانه يک و نيم ميليون نفر ارباب رجوع دارد.
“عليمحمد ذوالفقاري” عصر پنجشنبه دوم بهمن ماه در همايش بررسي نقش مراکز نيکوکاري در محروميت زدايي و ايجاد توسعه پايدار در کرمان اظهار کرد: نياز اين افراد در بسته بندي هاي مختلف چندين برابر امکانات موجود در کميته امداد است به عنوان مثال سالانه 200 هزار ظرفيت ازدواج داريم .
وي بيان کرد: بعضي از درخواست هاي مردم از کميته امداد با ساز و کار اداري قابل حل نيست و در دهه هاي گذشته بسياري از مشکلات مردم در امداد ريشه اقتصادي داشت، امروز علاوه بر اين حوزه ريشه اجتماعي نيز دارد.
عضو ستاد راهبري مراکز نيکوکاري کشور گفت: کميته امداد به دنبال اين بود در شبکه هاي محلي به جز نيازمند شناسي، خير شناسي نيز اتفاق بيفتد و احسان در اشکال مختلف شناسايي و ساماندهي شود.
وي افزود: امروز با انباشت فقر مواجه هستيم و يکي از دلايلي که به سراغ شبکه هاي مردمي آمده ايم اين است که سرعت در خدمت رساني صورت بگيرد.
ذوالفقاري تصريح کرد: احساس ما اين است که شبکه هاي مردمي براي انسجام دادن به همه انسان هايي است که در يک محله مي خواهند به کمک امداد بيايند و اين به يک فرد خلاصه نمي شود.
وي بيان کرد: يکي از مسائلي که در طراحي شبکه هاي مردمي به آن پرداخته شده، استفاده از جايگاه معتمدان و استفاده از سرمايه اجتماعي آنهاست و براي اين مراکز مديريت محلي تعريف شده است.
ذوالفقاري گفت: اين شبکه هاي مردم مي تواند به افزايش خدمت، افزايش حجم تشخيص نيازمندان کمک کرده و شناسايي نيکوکاران و شناسايي نيازمندان را انجام مي دهد.
https://alborzegolestan.ir/?p=2975