مهندس زمانی نژاد، مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گلستان از نوسازی و مقاوم سازی ۷۰ هزار واحد از ۱۲۸ هزار واحد مسکونی روستایی غیرمقاوم در استان خبرداد

مدیرکل بنیادمسکن استان خبر داد: ۷۰ هزار واحد غیرمقاوم روستایی در استان گلستان بازسازی می‌شود

البرز گلستان/بنا به گزارش روابط عمومی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان گلستان،  مهندس زمانی نژاد، مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان گلستان گفت: براساس آخرین سرشماری ۱۲۸ هزار واحد غیرمقاوم در روستاهای استان گلستان وجود دارد که نوسازی و مقاوم سازی ۷۰ هزار واحد در دستور کار قرار گرفته است. مهندس زمانی‌نژاد ظهر امروز در حاشیه افتتاح بهسازی بخشی از بافت تاریخی روستای سرکلاته خراب‌شهر در جمع خبرنگاران اظهار داشت: براساس آخرین سرشماری عمومی نفوس و مسکن در سال ۹۵، حدود ۲۲۹ هزار واحد مسکونی روستایی در استان وجود دارد که از این تعداد ۱۲۸ هزار واحد غیرمقاوم است.

وی با بیان اینکه نوسازی و مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستایی در برنامه‌های توسعه‌ای کشور در اولویت قرار گرفته است، افزود: از این ۱۲۸ هزار واحد مسکونی روستایی غیرمقاوم در استان، نوسازی و مقاوم سازی ۷۰ هزار واحد در دستور کار قرار گرفت و تاکنون احداث ۵۴ هزار واحد مسکونی به اتمام رسیده و پایان کار دریافت کرده است.

مدیرکل بنیادمسکن استان بیان داشت: امیدواریم در برنامه ششم همه این واحدها را به شیوه فنی مقاوم‌سازی کنیم تا در برابر حوادث غیرمترقبه از جمله زلزله مقاوم شوند.

وی با بیان اینکه تاکنون بانک‌ها همکاری خوبی برای اجرای طرح مسکن روستایی داشتند، گفت: بانک‌ها باید از گرفتن ضمانت زنجیره‌ای استقبال کنند تا روستائیان بتوانند به راحتی از این تسهیلات برخوردار شوند. در حال حاضر روستائیان در ضمانت‌ها مشکل دارند و باید ۲ ضامن کارمند ببرند.

مهندس زمانی‌نژاد افزود: امسال علاوه بر ۱۸ میلیون تومان وام مسکن، نزدیک به ۶ میلیون تومان تسهیلات مسکن مهر ایرانیان به عنوان متمم به روستاییان داده می‌شود و آنان می‌توانند از این وام‌های کم بهره اما طولانی مدت برخوردار شوند.

وی با اشاره تهیه طرح هادی برای همه روستاهای شهرستان کردکوی اظهار داشت: کردکوی در زمینه اجرای طرح هادی، از شهرستان های موفق بوده و بیش از ۹۱ درصد از روستاییان از مزایای اجرای طرح بهره‌مند شده‌اند.

زمانی‌نژاد افزود: در بیشتر روستاها فاز یک اجرا شده و نیاز است که فازهای بعدی هم اجرا شود که نیاز به اختصاص اعتبار دارد. اما در یکی دو سال اخیر میزان تخصیص اعتبارات کم بوده است.

وی با تأکید بر حفظ بافت سنتی برخی از روستاها هم اظهار داشت: برای روستاهایی که بافت سنتی و گردشگری دارند، کمپ‌های گردشگری را در طرح هادی آن‌ها پیش‌بینی کردیم و از اشخاصی که بخواهند در این زمینه فعالیت کنند حمایت می‌کنیم.

نوشته شده توسط البرزگلستان در یکشنبه, ۰۳ دی ۱۳۹۶ ساعت ۶:۲۱ ق.ظ

دیدگاه