- البرز گلستان - http://alborzegolestan.ir -

دکترفرزین مدیرکل دفتر مدیریت خدمات سلامت عمومی سازمان بیمه سلامت کشور: امروز می‎توانیم برای بسیاری از مسائل مراقبت‎ها و عناوین خدمات روستایی حرفی برای گفتن داشته باشیم

البرز گلستان/دکترکوروش فرزین مدیرکل دفتر مدیریت خدمات سلامت عمومی سازمان بیمه سلامت صبح امروز در نخستین همایش کشوری تجارب برگزیده حوزه بهداشت که در گرگان برگزار شد، اظهار داشت: با وجود مشکلات اقتصادی که کشور داشت، با توجه به حمایتی که وجود داشت در دهه ۶۰ توانستیم خدمات ارزشمندی به مردم کشور ارائه دهیم.

وی تصریح کرد: در دهه ۶۰ بیش از ۵۰ درصد خانه بهداشت در سیستم پی.اچ.تی توانستیم در کشور عملیاتی کنیم و این تجربه موفق منجر شد که بتوانیم به نتایج خوبی برسیم.

مدیرکل دفتر مدیریت خدمات سلامت عمومی سازمان بیمه سلامت یادآور شد: سال ۷۴ تشکیل بیمه سلامت را داشتیم و سازمان نگرش درمانی بود و نگرش بهداشتی برایش مدنظر قرار نگرفته بود.

فرزین با بیان اینکه مراحل مختلف سیر و هزینه درمان در بیمه سلامت دیده نشده بود، افزود: با تشکیل وزارت کار و تعاون، زیرمجموعه آن قرار گرفت و تا سال ۱۳۹۶ به بیمه خدمات درمانی ملحق شد و عنوانش به بیمه سلامت تغییر کرد و اساسنامه با پیشگیری و غربال‌گیری عمومی تغییراتی به آن حاکم شد. تغییر نگرش از حوزه درمان به بهداشت برای نخستین بار محقق شد و این امر منجر شد که به حوزه روستایی توجه شود.

مدیرکل دفتر مدیریت خدمات سلامت عمومی سازمان بیمه سلامت یادآور شد: امروز می‎توانیم برای بسیاری از مسائل مراقبت‎ها و عناوین خدمات روستایی حرفی برای گفتن داشته باشیم و در برنامه پنجم و ششم تغییراتی انجام شده اما هنوز نتوانستیم سیاست‎هایی که مدنظر است، برسیم.

وی گفت: در حوزه درمان تغییرات چندانی از دهه ۴۰ نداشتیم و پس از انقلاب با حجم بیماری‎ها که هزینه‎های زیادی به ما تحمیل می‎کرد رو‌به‌رو کرد.‌ طرح تحول در حوزه دولتی به‌ویژه بستری، میزان پرداخت مردم را کاهش دهد و این روند ادامه نخواهد داشت مگر اینکه فرآیندها را اصلاح کنیم.

فرزین اظهار داشت: امسال پس از پیگیری‎های حوزه بهداشت و سلامت برای نخستین بار بسته‎ای که محقق شد ارجاع الکترونیکی سطح یک و دو بیمار بود که فردا در استان گلستان آغاز می‎شود. امید داریم این اتفاق در گلستان بتواند بسترسازی برای اجرای آن در کل کشور باشد که بستر آن در کل کشور فراهم شده است.

0 [1]
0 [1]